Un Lamborghini Huracan, înmatriculat în România, distrus pe o autostradă din Ungaria. Mașina costă 250.000 de dolari VIDEO

Un Lamborghini Huracan, înmatriculat în România, distrus pe o autostradă din Ungaria. Mașina costă 250.000 de dolari VIDEO

Autoturismul de lux concura cu alte mașini într-o cursă ilegală pe cunoscuta autostradă M5, care merge spre Budapesta.

Lamborghini Huracan este evaluat la 250.000 de dolari FOTO: captură video

Un Lamborghini înmatriculat în România a fost implicat într-un accident pe autostrada M5 din Ungaria. Evenimentul s-a întâmplat la sfârșitul săptămânii trecute, iar potrivit presei din țara vecină mașina de lux era prinsă într-o cursă ilegală, împreună cu alte autoturisme.

Mașina Lamborghini Huracán, care are preț de catalog de 250.000 de dolari, a intrat în coliziune cu un microbuz, apoi a rupt parapetele de pe mijlocul autostrăzii și a trecut pe banda opusă.

Ocupanții celor două locuri din față, un bărbat și o femei, au scăpat teferi din accident, mașina fiind însă avariată serios. Șoferul microbuzului lovit de Lamborghuini a suferit însă răni și a fost dus la spital.

„La locul accidentului au fost alertați pompierii din Seghedin, care au deconectat de la curent autovehiculul, al cărui motor V10 de 5,2 litri produce 610 sau 640 de cai putere, în funcție de tracțiunea folosită, spate sau integrală. Viteza sa maximă este de aproximativ 325 km/h și accelerează de la 0 la 100 în aproximativ 3-3,5 secunde”, potrivit delmagyar.hu.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...