Un look de milioane

Un look de milioane

Fiecare femeie dorește, cu siguranță, să atragă privirile când intră într-o încăpere. E în ADN-ul nostru dorința de a fi privite admirativ și de a atrage atenția prin ținute, machiaj, accesorii, în general chestiuni care țin de imaginea noastră.

Cum moda este într-o continuă schimbare, tot în schimbare trebuie să fim și noi, căci altfel ne-am pierde statutul de femeie în trend. Atât timp cât acordăm suficient timp acestor detalii, vom reuși mereu să ne îmbrăcăm conform tendințelor

Da, știm cu toții, timpul nu ne este niciodată îndeajuns, însă trebuie să conștientizăm și să valorificăm timpul nostru în așa fel încât să rămână ceva și pentru noi, ca individ.  Altfel ne vom pierde în marea de roluri utile pentru alții, dar care pe noi,  la nivel personal,  nu ne vor ajuta cu nimic în evoluție.

Alegerea hainelor potrivite fiecărui sezon face parte din acel timp dedicat exclusiv nouă. Anul 2023 continua ceea ce anul trecut a reinstaurat ca și trend: lărgimea pantalonilor. De la pantalonii strech, elastici, în mare vogă mulți ani,  tendințele au trecut către cei evazați, cât mai ampli în croială, amintindu-ne uneori de fustele pantaloni ale anilor 2000.

Drept este că acest tip de pantalon, deși nu se potrivește în același mod fiecărei siluete, are o  notă elegantă pe care nici un alt model nu ne-o poate oferi. Modul în care se așază, cade,  mai ales când este purtat cu pantofi stiletto (doar un exemplu, dar poate fi orice model de pantof, orice model de toc) ne oferă o eleganță unică, neegalată de nimic. Este un stil aparte, o notă de chic,  mai ales dacă acel pantalon este de culoare neagră.

Acest stil este preferat mai mereu de femeile cu joburi office, alături de un sacou elegant. Ținutele acestea,  de multe ori emanând sobrietate și siguranță de sine,  impresionează în lumea afacerilor, creând o primă impresie favorabilă. Astfel, colectia de pantaloni evazati de la Fashion Days este cea mai în măsură să ne plaseze în primele rânduri ca și trend, eleganță și stil.

În aceeași măsura clasica rochie neagră poate face același lucru: ne conferă un look de milioane cu o singură piesă: rochia perfecta.

Se spune că orice femeie trebuie să aibă în garderobă cel puțin o rochie neagră, potrivită atât unor ocazii festive,  cât și unor ocazii mai puțin plăcute. Rochia neagră se va plia oricărui eveniment,  în funcție de accesorizare,  este versatilă până la limita extremă,  putând fi transformată în ținuta ideală a oricărei ocazii.

Dacă totuși nu deții cel puțin două rochii negre e timpul să dai un click repede pe Fashion Days de unde cu siguranță îți vei completa garderoba cu cele mai impresionante rochii negre, de o calitate incontestabilă și care te vor face să ieși în evidență în orice ocazie le vei folosi. 


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...