Un miliardar din Ungaria își cere scuze după ce poliția i-a ridicat BMW-ul în Oradea, pentru parcare ilegală

Un miliardar din Ungaria își cere scuze după ce poliția i-a ridicat BMW-ul în Oradea, pentru parcare ilegală

Un om de afaceri din Ungaria și-a cerut scuze după ce a parcat neregulamentar un bolid marca BMW pe o stradă din Oradea. Vehiculul a fost ridicat joia trecută de poliție după ce fusese parcat pe un loc nepermis pe strada Ady Endre, potrivit ebihoreanul.ro .

Mașina îi aparține miliardarului ungar Felföldi József. Acesta a postat pe grupul Facebook Info Trafic Bihor & Oradea un mesaj în care își cere scuze pentru incident.

„Vin în fiecare săptămână în acest oraş minunat, unde îmi place să mă plimb, şi am lăsat maşina timp de o oră pe strada Ady Endre. Prin urmare, îmi cer scuze pentru parcarea ilegală a vehiculului”, a scris miliardarul, care a mulţumit pentru „amabilitatea şi sprijinul” acordat ca să-şi recupereze maşina

Acesta a lăudat Oradea, pe care îl consideră „printre cele mai frumoase bijuterii ale României”, cu „o atmosferă proaspătă şi cool şi oameni uimitori”, potrivit ebihoreanul.ro.

„Sper că oraşul va câştiga din ce în ce mai multă popularitate în rândul călătorilor din întreaga lume. Aş dori să îi felicit pe orădeni pentru că au păstrat acest frumos oraş atât de dezvoltat şi strălucitor”, a adăugat omul de afaceri.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…