Un miliardar rus din Monaco a murit după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit

Un miliardar rus din Monaco a murit după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit

Miliardarul rus Viaceslav Taran, fondatorul companiei Forex Club, a murit într-un accident aviatic în sud-estul Franței, a declarat luni șeful serviciului de presă al Ambasadei Rusiei la Paris, Alexander Makogonov, pentru TASS .

Viaceslav Taran era căsătorit și avea trei copii Foto financemagnates.com

Potrivit reprezentantului Ambasadei Rusiei în Franța, vineri, elicopterul în care se afla omul de afaceri rus Viaceslav Taran s-a prăbușit în zona comunei Villefranche-sur-Mer.

Elicopterul, aflat în zbor spre Monaco, aparținea companiei Monacair.

Reprezentanții Consulatului Rusiei din Villefranche-sur-Mer rămân în legătură cu familia decedatului pentru a soluționa toate chestiunile administrative”, a mai spu Makogonov.

Potrivit monacolife.net Taran se stabilise în Monaco în urmă cu aproximativ 10 ani. El era căsătorit cu Olga Taran, care fondat revista Hello Monaco și aveau împreună trei copii.

Cu mare tristețe, Libertex Group confirmă decesul cofondatorului și președintelui Consiliului de Administrație, Viaceslav Taran, după un accident de elicopter care a avut loc în drum spre Monaco, vineri, 25 noiembrie 2022”, a transmis compania într-un comunicat. „Consiliul de administrație al Grupului Libertex și angajații companiei transmit cele mai sincere condoleanțe și simpatie familiei Taran.”

Viaceslav Taran, în vârstă de 53 de ani, era singurul pasager care călătorea în acel elicopter.

Potrivit sursei citate, elicopterul s-a prăbușit pe un deal din apropierea satului Eze, în jurul orei 14.00. Pilotul, în vârstă de 30 de ani, a murit și el pe loc.

O anchetă a fost declanșată pentru a stabili cauza accidentul aviatic, alături de reprezentanți ai Airbus, producătorul elicopterului H130.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina