Un nou atac armat în SUA. Patru morţi şi patru răniţi la Philadelphia VIDEO

Un nou atac armat în SUA. Patru morţi şi patru răniţi la Philadelphia VIDEO

Un schimb de focuri în cartierul Kingsessing din sud-estul oraşului american Philadelphia s-a încheiat luni seara cu un bilanţ grav - patru morţi şi patru răniţi - la numai o zi după incidentul din Baltimore, unde gloanţele au ucis doi oameni şi au rănit 28.

Atac armat în Philadelphia FOTO Profimedia

Conform ziarului Philadelphia Inquirer şi televiziunii CNN, preluate de AFP, poliţia a reţinut un suspect. Purtătorul de cuvânt al forţelor de ordine locale, Miguel Torres, a confirmat doar că există mai multe victime, dar nu a precizat câte şi nu a dat alte detalii, scrie Agerpres.

Inquirer afirmă că printre cei doborâţi de gloanţe sunt şi doi minori, iar suspectul arestat purta o vestă antiglonţ, iar poliţiştii au găsit o puşcă şi un pistol sau revolver, precum şi mai multe încărcătoare.

De la începutul anului, organizaţia Gun Violence Archive a consemnat 339 de incidente armate cu victime multiple în Statele Unite.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?