Un nou atac cu rachete în orașul Krivoi Rog: Locuitorii au fost îndemnați să stea în adăposturi

Un nou atac cu rachete în orașul Krivoi Rog: Locuitorii au fost îndemnați să stea în adăposturi

Orașul Krivoi Rog, situat în centrul Ucrainei, a fost joi ținta unui nou atac cu rachete, în condițiile în care este amenințat de inundații după atacurile de miercuri.

Risc de inundații după atacurile de miercuri din Krivoi Rog FOTO Twitter

„Atac cu rachete la Krivoi Rog. Stați în adăposturi! Nu faceți poze și nu postați pe rețelele de socializare”, a transmis joi șeful administrației militare Krivoi Rog, Oleksandr Vilkul.

Puțin mai târziu, Vilkul a precizat că a vorba de o rachetă de croazieră.

„Din nou o rachetă de croazieră. A căzut la intrarea într-o întreprindere industrială. Distrugerile sunt grave”, a anunțat oficialul ucrainean, precizând totodată că nu există informații despre victime.

Miercuri, opt rachete de croazieră - de tip Kinjal și de tip Iskander - lansate de armata rusă au vizat infrastructura Krivoi Rogului. Oraşul este ameninţat de inundaţii după ce o lovitură rusă a deteriorat infrastructura hidraulică şi a provocat creşterea nivelului apei unui râu.

„Este o provocare pentru noi toţi, dar situaţia este sub control. Toate serviciile sunt implicate pentru a elimina ameninţarea cât mai repede posibil”, a declarat consilierul prezidențial Kirilo Timoșenko.

O „încercare de a inunda Krivoi Rog”, a acuzat președintele ucrainean Volodimir Zelenski, originar din acest oraș de circa 600.000 de locuitori.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...