Un nou incident în Parlamentul României. O persoană a fost prinsă încercând să intre cu droguri

Un nou incident în Parlamentul României. O persoană a fost prinsă încercând să intre cu droguri

Camera Deputaților a anunțat că o persoana a fost oprită la punctul de control pentru intrarea în Parlament, suspectându-se că avea asupra sa substanțe interzise. Potrivit informațiilor furnizate, persoana a fost condusă la Secția 17 de Poliție.

FOTO Arhivă Adevărul

„Confirmam ca astazi, 17 mai, la punctul de acces A3S2 din Palatul Parlamentului s-a prezentat o persoana care a fost oprita, suspectandu-se ca detinea substante interzise. Aceasta nu a trecut de punctul de control si, conform procedurilor legale, a fost condusa la Sectia 17 de Politie”, a transmis Camera Deputaților.

Potrivit Antena 3 CNN, este vorba despre o tânără care urma să se prezinte la interviul pentru angajare la unul dintre grupurile parlamentare și care ar fi avut asupra sa droguri. Mai exact, este vorba despre o țigarădespre care se presupune că ar fi conținut cannabis.

La data de 17 mai 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 17 au fost sesizați cu privire la faptul că, la punctul de acces într-o instituție publică din Sectorul 5, ar fi fost identificată o persoană care ar fi avut asupra sa o țigară, confecționată manual. Persoana a fost condusă la sediul secției în vederea continuării verificărilor, urmând ca țigara să fie expertizată”, a transmis Poliția Română.

Cartușe și arme albe, găsite la controlul de intrare în Parlamentul României

În urmă cu numai o săptămână, o altă tînără, membră AUR, a încercat să intre în Parlament cu patru gloanţe, despre care a spus că sunt suveniruri.

Ariadna Cîrligeanu, a declarat ulterior, într-o conferință de presă, că este vorba despre patru „obiecte de colecție”, acestea fiind primite cadou de ziua sa.

Reprezentanta AUR a mai susținut că are încredere în justiție „și o să se dovedească în urma expertizei, după cum se poate observa, că nu erau gloanțe active, muniție, erau niște resturi”.

Ariadna Cîrligeanu , fost secretar general al organizaţiei de tineret a AUR , în prezent șef al aceleiași organizații, potrivit informațiilor publice, a încercat să intre în Parlament cu patru gloanţe, despre care ar fi declarat că sunt suveniruri

Ulterior, angajații SPP au depistat, vineri dimineață, pe 12 aprilie, la o intrare Palatul Parlamentului, arme albe asupra asupra a doi revoluționari care mergeau la o conferință. Era vorba de două cuțite tip briceag și un box, susțin surse politice.

Cei doi urmau să participe la un eveniment Conferința Naționala Pentru Demnitatea Revoluționarilor din Decembrie 1989, ce se desfășoară în incinta Palatului Parlamentului . Cei doi erau persoane în vârstă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”