Un oficial egiptean consideră "mai probabilă" ipoteza "unui atac terorist" în cazul avionului EgyptAir dispărut

Un oficial egiptean consideră "mai probabilă" ipoteza "unui atac terorist" în cazul avionului EgyptAir dispărut

Ministrul egiptean pentru Aviație Civilă, Chérif Fathy, a declarat joi că ipoteza "unui atac terorist" este "mai probabilă" decât cea a unei erori tehnice pentru a explica prăbușirea avionului EgyptAir de pe ruta Paris-Cairo și având 66 de persoane la bord, relatează AFP.

"Situația poate — spun 'poate', pentru că nu vreau să speculez — să ne ducă cu gândul la probabilitatea, posibilitatea, unei acțiuni la bord, a unui atac terorist, care este mai ridicată decât cea a unei defecțiuni tehnice", a subliniat ministrul egiptean, într-o conferință de presă.

"Însă nu vreau să trag concluzii pripite", a precizat el pentru AFP.

Ministrul egiptean a mai spus că nu existau îngrijorări de securitate în legătură cu niciunul dintre pasageri, dar că se desfășoară în continuare verificări.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Foarte interesante amănunte...