Un om care poate schimba istoria spunând adevărul despre Dragnea, dar nu o face pentru că e prea laș...

Un om care poate schimba istoria spunând adevărul despre Dragnea, dar nu o face pentru că e prea laș...

Un om care poate schimba istoria spunând adevărul despre Dragnea, dar nu o face pentru că e prea laș... Preferă să consume, ca orice „patriot” pesedist, mita grasă primită în schimbul tăcerii de la Borfaș.

Da, oameni buni, acest om se numește Sorin Grindeanu. Și el ar putea, dacă și-ar iubi țara și nu portofelul alimentat de mita primită de la Dragnea, ridica vălul de pe uriașa manipulare în care poporul român este îngropat în aceste zile.

Sorin Grindeanu știe cine sunt cei care au pus la cale Ordonanța 13. Știe, cu nume și prenume, toți membrii bandei prin care Dragnea controlează Guvernul și multe alte instituții-cheie ale statului. Grindeanu știe, dar nu vrea să spună, ce s-a discutat în noaptea petrecută în cabana de la Belina.

Dacă nu ar fi o biată cârpă pesedistă mituită să tacă, și ar fi un român care-și iubește țara, ar trebui să iasă să spună adevărul despre Dragnea și banda de complici pregătiți să dea foc României...


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria