Un participant la conflictul de după meciul Steaua-Dinamo, în urma căruia un tânăr a murit, audiat de polițiști

Un participant la conflictul de după meciul Steaua-Dinamo, în urma căruia un tânăr a murit, audiat de polițiști

Polițiștii Capitalei audiază, miercuri, un alt participant la conflictul din 21 august, petrecut după meciul Steaua - Dinamo, în urmă căruia un tânăr suporter dinamovist a murit după o lovitură în cap, cu un obiect contondent.

Potrivit Biroului de presă al Poliției Capitalei, persoana este audiată de către un procuror criminalist din Parchetul Tribunalului București, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la tâlhărie.

Participantul la conflict este suspectat că a încercat să smulgă fularul cu inscripția clubului de fotbal Dinamo, pe care îl purta victima în momentul incidentului.

Tribunalul București a decis, vinerea trecută, arestarea preventivă pentru 30 de zile, sub acuzația de omor, a agresorului tânărului de 18 ani care a murit în urma unui incident ce ar fi avut loc după meciul de fotbal Steaua — Dinamo din 20 august.

"Tânărul a fost lovit în urma unui conflict, fiind ulterior internat la un spital de urgență, unde s-a intervenit chirurgical și unde, în cursul zilei de 24 august, a fost înregistrat decesul", informa Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Banii City Insurance s-au dus în buzunarele cumnatului lui Adrian Năstase?

2 Un șobolan al Securității care a supraviețuit „democrației”

3 Dragnea va anunța duminică formarea unui nou partid

4 Cine sunt cei doi medici care au creat mitul Ivermectinei ca „leac miraculos” pentru COVID-19

5 Cine sunt animalele care au umplut de sânge un activist de mediu şi doi jurnalişti, într-o pădure din Bucovina