Un participant la conflictul de după meciul Steaua-Dinamo, în urma căruia un tânăr a murit, audiat de polițiști

Un participant la conflictul de după meciul Steaua-Dinamo, în urma căruia un tânăr a murit, audiat de polițiști

Polițiștii Capitalei audiază, miercuri, un alt participant la conflictul din 21 august, petrecut după meciul Steaua - Dinamo, în urmă căruia un tânăr suporter dinamovist a murit după o lovitură în cap, cu un obiect contondent.

Potrivit Biroului de presă al Poliției Capitalei, persoana este audiată de către un procuror criminalist din Parchetul Tribunalului București, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la tâlhărie.

Participantul la conflict este suspectat că a încercat să smulgă fularul cu inscripția clubului de fotbal Dinamo, pe care îl purta victima în momentul incidentului.

Tribunalul București a decis, vinerea trecută, arestarea preventivă pentru 30 de zile , sub acuzația de omor, a agresorului tânărului de 18 ani care a murit în urma unui incident ce ar fi avut loc după meciul de fotbal Steaua — Dinamo din 20 august.

"Tânărul a fost lovit în urma unui conflict, fiind ulterior internat la un spital de urgență, unde s-a intervenit chirurgical și unde, în cursul zilei de 24 august, a fost înregistrat decesul", informa Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria