Un pasager a murit într-o avion Eurowings care zbura între Germania şi Egipt

Un pasager a murit într-o avion Eurowings care zbura între Germania şi Egipt

Un pasager a murit în timpul unui zbor care a plecat de pe Aeroportul Koln-Bonn din Germania şi se îndrepta spre staţiunea Hurghada din Egipt, informează DPA.

A existat o urgenţă medicală în avion şi un pasager de sex masculin a primit imediat îngrijiri de la echipajul de bord, a spus duminică un purtător de cuvânt al Eurowings.

Echipajul a decis să oprească la cel mai apropiat aeroport disponibil, a declarat purtătorul de cuvânt al companiei. La aeroportul din Klagenfurt, în Austria, pasagerul a primit imediat îngrijiri medicale, a mai precizat el.

"Din păcate, pasagerul a murit la faţa locului. Eurowings transmite condoleanţe familiei", a adăugat purtătorul de cuvânt.

El nu a vrut să ofere detalii suplimentare, invocând protecţia intimităţii.

Conform cotidianului Bild, pasagerul avea 71 de ani şi venea din landul Renania de Nord - Westfalia.

La bordul avionului Airbus A320 se aflau 178 de pasageri, plus patru însoţitori de zbor şi doi piloţi, conform Eurowings.

Avionul a zburat înapoi din Klagenfurt pe Aeroportul Koln-Bonn. Pasagerii au fost cazaţi la un hotel până duminică şi au decolat din nou duminică dimineaţă, ajungând în siguranţă la Hurghada tot în cursul dimineţii.AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Rușii sunt „crăcănați”! / Exploziile de dimineață din Crimeea ar putea avea o importanță strategică majoră

2 ULTIMA ORĂ Rusia pregătește un atac masiv asupra Ucrainei din Belarus. Imaginile surprinse din satelit de pe aerodromul Zyabrivka

3 VIDEO Priviți, noi explozii în Crimeea!

4 „Mi-au măcelărit familia. Istoria se repetă pentru ultima oară”

5 BREAKING Ucrainenii au lovit o nouă bază aeriană rusească în Crimeea! / Ce avioane ar avea Rusia pe aerodrom