Un pasager a murit într-o avion Eurowings care zbura între Germania şi Egipt

Un pasager a murit într-o avion Eurowings care zbura între Germania şi Egipt

Un pasager a murit în timpul unui zbor care a plecat de pe Aeroportul Koln-Bonn din Germania şi se îndrepta spre staţiunea Hurghada din Egipt, informează DPA.

A existat o urgenţă medicală în avion şi un pasager de sex masculin a primit imediat îngrijiri de la echipajul de bord, a spus duminică un purtător de cuvânt al Eurowings.

Echipajul a decis să oprească la cel mai apropiat aeroport disponibil, a declarat purtătorul de cuvânt al companiei. La aeroportul din Klagenfurt, în Austria, pasagerul a primit imediat îngrijiri medicale, a mai precizat el.

"Din păcate, pasagerul a murit la faţa locului. Eurowings transmite condoleanţe familiei", a adăugat purtătorul de cuvânt.

El nu a vrut să ofere detalii suplimentare, invocând protecţia intimităţii.

Conform cotidianului Bild, pasagerul avea 71 de ani şi venea din landul Renania de Nord - Westfalia.

La bordul avionului Airbus A320 se aflau 178 de pasageri, plus patru însoţitori de zbor şi doi piloţi, conform Eurowings.

Avionul a zburat înapoi din Klagenfurt pe Aeroportul Koln-Bonn. Pasagerii au fost cazaţi la un hotel până duminică şi au decolat din nou duminică dimineaţă, ajungând în siguranţă la Hurghada tot în cursul dimineţii.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro