Un politician mexican a copiat discursul personajului Frank Underwood din producția Netflix "House of Cards"

Un politician mexican a copiat discursul personajului Frank Underwood din producția Netflix "House of Cards"

Fostul primar al unui mic oraș mexican a publicat pe rețelele de socializare un filmuleț în care plagiază discursul președintelui american fictiv Frank Underwood din producția Netflix "House of Cards", relatează AFP.

Sursa foto: captură video Facebook

Miguel Angel Covarrubias, fostul primar din Texoloc, o localitate de 5.000 de locuitori din centrul Mexicului, a copiat aproape cuvânt cu cuvânt discursul personajului interpretat de actorul american Kevin Spacey, într-un videoclip postat pe rețeaua de socializare Facebook.

"Ei spun că avem guvernul pe care îl merităm, iar eu cred că Mexicul merită ceva mai mult", poate fi văzut declarând Covarrubias, îmbrăcat în costum, în spatele unui birou în stil prezidențial, aflat lângă un steag mexican, în timp ce pe fundal se aude celebrul soundtrack al serialului dedicat culiselor politicii americane.

Stilul filmulețului este inspirat din trailerul destinat promovării celui de-al patrulea sezon al serialului.

Plagiatul nu a scăpat platformei americane Netfix care a postat un răspuns pe Twitter, în care precizează că imitarea nu este cea mai bună formă de adulare.

Covarrubias (27 de ani) a devenit unul dintre cei mai tineri primari din Mexic în 2013. În 2014 însă, edilul a atras atenția presei în condițiile în care, beat fiind, a urinat pe un autobuz.

El și-a părăsit postul în luna ianuarie, fiind înlocuit de mama sa, însă potrivit unor surse, tânărul politician ar pregăti o revenire în politică.

Covarrubias a răspuns la mesajul publicat de Netflix marți seara, explicând că scopul său nu a fost de a copia, ci de a atrage atenția lumii, ceea ce a și reușit.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…