Un politician mexican a copiat discursul personajului Frank Underwood din producția Netflix "House of Cards"

Un politician mexican a copiat discursul personajului Frank Underwood din producția Netflix "House of Cards"

Fostul primar al unui mic oraș mexican a publicat pe rețelele de socializare un filmuleț în care plagiază discursul președintelui american fictiv Frank Underwood din producția Netflix "House of Cards", relatează AFP.

Sursa foto: captură video Facebook

Miguel Angel Covarrubias, fostul primar din Texoloc, o localitate de 5.000 de locuitori din centrul Mexicului, a copiat aproape cuvânt cu cuvânt discursul personajului interpretat de actorul american Kevin Spacey, într-un videoclip postat pe rețeaua de socializare Facebook.

"Ei spun că avem guvernul pe care îl merităm, iar eu cred că Mexicul merită ceva mai mult", poate fi văzut declarând Covarrubias, îmbrăcat în costum, în spatele unui birou în stil prezidențial, aflat lângă un steag mexican, în timp ce pe fundal se aude celebrul soundtrack al serialului dedicat culiselor politicii americane.

Stilul filmulețului este inspirat din trailerul destinat promovării celui de-al patrulea sezon al serialului.

Plagiatul nu a scăpat platformei americane Netfix care a postat un răspuns pe Twitter, în care precizează că imitarea nu este cea mai bună formă de adulare.

Covarrubias (27 de ani) a devenit unul dintre cei mai tineri primari din Mexic în 2013. În 2014 însă, edilul a atras atenția presei în condițiile în care, beat fiind, a urinat pe un autobuz.

El și-a părăsit postul în luna ianuarie, fiind înlocuit de mama sa, însă potrivit unor surse, tânărul politician ar pregăti o revenire în politică.

Covarrubias a răspuns la mesajul publicat de Netflix marți seara, explicând că scopul său nu a fost de a copia, ci de a atrage atenția lumii, ceea ce a și reușit.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Uite o chestie interesantă despre patronul Digi

2 Secretul Mykonosului, dezvăluit de Ramona Olaru! Ce fac „fetițele” noastre cu miliardarii

3 Scandal sexual în handbalul românesc

4 De citit!

5 9 lucruri pe care să NU le faci dacă ești în Grecia, în concediu. Sunt considerate insultătoare sau respingăto…