Un prezentator britanic de radio a murit în timpul emisiei

Un prezentator britanic de radio a murit în timpul emisiei

Un realizator de emisiuni radio din Suffolk, Anglia, a murit în timp ce își prezenta în direct programul, relatează Daily Mail.

Tim Gough a suferit un atac de cord în timpul emisiei. Foto: Facebook/ GenX Radio Suffolk.

Tim Gough, în vârstă de 55 de ani, își prezenta programul de dimineață pentru GenX Radio Suffolk, când muzica s-a oprit la jumătatea unui cântec, la aproximativ o oră de la începerea programului său. Muzica s-a reluat câteva minute mai târziu, dar Gough nu s-a mai întors, iar ulterior reprezentanții postul de radio i-au anunțat decesul din cauza unui atac de cord.

Trebuie să vă informez că dragul nostru prieten Tim Gough a murit în această dimineață în timp ce își prezenta programul. Tim făcea ceea ce iubea. Avea 55 de ani”.

Tim Gough, a cărui carieră radio datează din anul 1986, le-a urat ascultătorilor săi să aibă o dimineață bună. Cu doar câteva minute înainte ca melodia „Grey Day” de la Madness să se oprească brusc, vorbea despre cuplurile celebre care s-au căsătorit în Bury, Suffolk, de-a lungul anilor.

James Hazell, directorul general al GenX Radio Suffolk, a afirmat că Gough a fost „un prezentator cu o experiență enormă și foarte talentat, cu o armată de fani pentru programul său zilnic”.

Hazell a adăugat: „Să-l cunosc personal pe Tim, așa cum am făcut-o timp de peste 30 de ani, însemna să cunosc un tip cald, grijuliu și distractiv, pe care eu și familia mea îl iubeam foarte mult. Suntem devastați de această veste”.

Conform profilului său de pe site-ul radioului: „Tim este născut și crescut în Suffolk, într-un sat din apropiere de Bury St Edmunds. Cariera sa radio s-a întins pe un sfert de secol și a început la Radio Orwell în 1986.

A continuat să prezinte emisiunea matinală la Saxon Radio și SGR-FM, precum să apară și la Smooth Radio și la diferite alte posturi de radio din East Midlands”.

Fanii postului de radio local, care a fost lansat în luna ianuarie a acestui an, au publicat diverse mesaje despre Tim Gough.

O fană, pe numele ei Linda, a scris pe Facebook: „O veste tristă. A fost atât de frumos să-i aud vocea veselă dimineața”.

Kelly-Anne a scris pe Twitter: „Dragul meu prieten. Făcea ceea ce îi plăcea să facă, dar nu pot înțelege pierderea”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...