Un procuror șef din R.Moldova, implicat într-un accident grav soldat cu patru morți și doi răniți

Un procuror șef din R.Moldova, implicat într-un accident grav soldat cu patru morți și doi răniți

Șeful Procuraturii raionului Ungheni din centrul Republicii Moldova, Dumitru Triboi, fiind la volanul unei mașini a lovit în seara zilei de vineri o căruță. În urma impactului, patru membri ai unei familii au murit, iar alți doi au fost răniți, potrivit surselor ,,Adevărul”.

Un procuror șef din R.Moldova a fost implicat într-un accident grav. FOTO: Facebook

Accidentul rutier a avut în loc vineri seara în satul Bahmut din raionul Călărași, după ce mașina condusă de procurorul șef a lovit violent o căruță în care se aflau cele șase victime, impactul fiind atât de puternic încât patru dintre ele s-au stins la fața locului. Este vorba de o femeie, un bărbat, fiica lor și bunica acesteia. Iar bunicul și alt copil s-au ales cu traumatisme grave, fiind preluați la scurt timp de medicii de pe ambulanță și transportați de urgență la cel mai apropiat spital, potrivit reprezentanților Inspectoratului General al Poliției (IGP) din Republica Moldova.

,,Șoferul a fost testat alcoolscopic, rezultatul ieșind negativ. Bărbatului i-au fost prelevate probele biologice, pentru a stabili cu exactitate toate circumstanțele. La moment oamenii legii documentează accidentul. Traficul este redirecționat pe un drum adiacent”, a declarat Diana Fetco, purtător de cuvânt al IGP.

Potrivit surselor ,,Adevărul”, conducătorul auto implicat în impactul tragic este Dumitru Triboi, șeful Procuraturii raionul Ungheni, el fiind încătușat pentru 72 de ore. Bărbatul este cercetat penal, iar dosarul în care figurează acum este investigat de colegii acestuia, adică reprezentanții Procuraturii Generale (PG).

Am încercat să aflăm mai multe detalii despre acest caz, dar șeful interimar al PG, Ion Munteanu, nu a răspuns la solicitarea corespondentului ,,Adevărul”, până în momentul publicării acestui articol.

Dumitru Triboi conduce Procuratura raionului Ungheni din anul 2021, fiind numit pentru un mandat de cinci ani de Consiliul Superior al Procurilor. El activează în calitate de anchetator din anul 2008.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat