Un Raport al Pentagonului menţionează întâlniri cu OZN-urile care au generat „arsuri provocate de radiaţii”, „sarcini nedorite”

Un Raport al Pentagonului menţionează întâlniri cu OZN-urile care au generat „arsuri provocate de radiaţii”, „sarcini nedorite”

Potrivit unei baze de date uriaşe de înregistrări guvernamentale americane, făcute publice recent ca urmare a unei solicitări a Legii privind libertatea de informare (FOIA), întâlnirile cu OZN-uri au generat tot felul de efecte americanilor care au trecut prin asemenea experienţe - de la arsuri cauzate de radiaţii, leziuni ale creierului şi ale sistemului nervos şi chiar „sarcini nedorite”.

Există peste 1.500 de pagini de informaţii legate de OZN-uri în colecţia de înregistrări de la Advanced Aerospace Threat Identification Program (AATIP), un program al Departamentului de Apărare al Statelor Unite care a funcţionat din 2007 până în 2012.

Informaţiile nu au fost niciodată clasificate drept secrete sau strict secrete, dar au devenit mai cunoscute în 2017, după ce fostul director de program Luis Elizondo a demisionat din Pentagon şi a dezvăluit mai multe filme - care acum au devenit foarte cunoscute - ale unei aeronave neidentificate care se mişcă în moduri aparent de neimaginat.

La scurt timp după ce s-a dezvăluit existenţa AATIP, ediţia americană a tabloidului britanic The Sun a depus o cerere de publicare a informaţiilor cuprinse în înregistrările programului.

Patru ani mai târziu, pe 5 aprilie 2022, Agenţia de Informaţii pentru Apărare a Statelor Unite (DIA) s-a conformat cererii furnizând The Sun încă 1.574 de pagini de informaţii .

Rapoartele despre întâlnirile cu OZN-uri şi biologia umană se numără printre documentele găsite în arhivă, potrivit The Sun. Studiile asupra tehnologiei avansate, cum ar fi mantiile de invizibilitate, sunt, de asemenea, printre înregistrări, împreună cu planurile de explorare şi colonizare a spaţiului îndepărtat.

AATIP a informat The Sun că anumite documente au fost „parţial reţinute” pentru a proteja confidenţialitatea.

Una dintre colecţiile cele mai interesante ale arhivei o reprezintă documentele cuprinse în seria "Efectele de câmp acute şi subacute anormale asupra ţesuturilor umane şi biologice".

Conform documentelor, sistemele aerospaţiale sofisticate ar fi vătămat „observatorii umani”, reprezentând o „ameninţare pentru interesele SUA”, susţine raportul.

42 de incidente din dosarele medicale şi 300 de cazuri „nepublicate” în care oameni au suferit probleme de sănătate în urma unor presupuse contacte cu „vehicule anormale”, care includ OZN-uri, sunt descrise în documente.

Unele persoane aveau arsuri sau alte boli cauzate de radiaţii electromagnetice, probabil cauzate de „sisteme de propulsie”.

Incidentele neobişnuite au fost, de asemenea, legate de leziuni ale creierului şi nervilor.

Între 1873 şi 1994, Reţeaua Mutual OZN (MUFON), o entitate civilă non-profit care examinează observaţiile raportate de OZN-uri, a colectat o listă cu impactul biologic suspectat pe care îl au OZN-urile asupra observatorilor umani.

Observările de OZN-uri au fost uneori legate de apariţia de „sarcini nedorite”, „aparente răpiri”, paralizie, experienţe de telepatie, teleportare şi levitaţie.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina