Un rapper loial lui Vladimir Putin a preluat reţeaua de cafenele Starbucks din Rusia

Un rapper loial lui Vladimir Putin a preluat reţeaua de cafenele Starbucks din Rusia

După invadarea Ucrainei, lanţul de cafenele Starbucks s-a retras din Rusia, iar activele au fost vândute şi cumpărate de muzicianul de origine tătară, potrivit libertatea.ro.

Acesta a confirmat preluarea afacerii sâmbătă, 30 iulie, printr-o postare pe pagina sa de Instagram.

„Este oficial, toate activele reţelei Starbucks au fost achiziţionate”, a scris rapper-ul.

Timati şi Pinski au preluat peste 130 de filiale şi aproape 2.000 de angajaţi, iar acum aşteaptă sugestii pentru noul nume al companiei.

„Vom oferi un produs de o calitate complet nouă, cu produse ruseşti. Vrem să fim mai buni decât ceea ce s-a făcut zeci de ani dincolo de Ocean”, a continuat artistul.

Timati, fiul unui prosper om de afaceri rus, s-a lansat în anii 2000 şi a avut colaborări cu artişti ca Snoop Dogg sau Busta Rhymes. În 2011 a ajuns în topurile internaţionale cu hitul „Welcome to St. Tropez”, cântat cu DJ-ul elveţian Antoine.

Rapperul este cunoscut ca un susţinător al lui Vladimir Putin şi al politicilor agresive ale acestuia pe plan intern şi extern.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…