Un român de 20 de ani din Austria, acuzat că a drogat şi violat o fată de 13 ani

Un român de 20 de ani din Austria, acuzat că a drogat şi violat o fată de 13 ani

Incidentul, care a fost filmat și postat pe internet, a avut loc în toaleta unui club din Austria. Un alt tânăr a fost cel care a filmat totul și a trimis imaginile prin rețelele sociale, colegilor victimei. Individul a fost prins chiar în timp încerca să fugă în România.

Tânărul de 20 de ani a fost arestat FOTO Captură video Observator News

Anchetatorii spun că minora de 13 ani ar fi intrat în club folosind un act de identitate fals, astfel, reușind să treacă de agenții de securitate.

Scenele au avut loc la finalul săptămânii trecute, după miezul nopții, în toaleta clubului respectiv și au fost parțial filmate de un alt tânăr, care le-a și răspândit pe rețelele de socializare.

Tânărul de 20 de ani a fost prins când încerca să părăsească țara , pe drumul său spre România. Agenții de la frontieră au reușit să îl identifice folosind fotografiile răspândite de polițiști, potrivit Observator News.

Bărbatul a fost arestat și sunt cercetări în curs. Minora a mers însoțită de mama ei la spital, pentru a fi testată pentru consum de droguri, rezultatele fiind pozitive.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...