Un român este acuzat că a agresat sexual o polițistă în timpul carnavalului Notting Hill

Un român este acuzat că a agresat sexual o polițistă în timpul carnavalului Notting Hill

Polițiștii londonezi caută un grup de indivizi după ce două polițiste au fost agresate sexual în timpul carnavalului Notting Hill,desfășurat weekendul trecut. În unul dintre cazuri, urmează să fie judecat un cetățean român, conform The Sun .

Aproximativ 74 de polițiști au fost agresați în cadrul carnavalului Foto: Twitter Notting Hill

Florin Matei, în vârstă de 46 de ani, din Islington, a fost pus sub acuzare pentru agresiune sexuală într-unul dintre aceste cazuri și va ajunge în fața Curții din Westminster pe 19 septembrie. Poliția nu a dat însă detalii cu privire la care dintre cele două incidente a fost implicat bărbatul, cetățean român, potrivit Stirile ProTV .

În unul dintre cazuri o polițistă ar fi fost „prinsă de gât și sărutată pe față, fără acordul ei”.

Într-un al doilea incident, o altă polițistă a fost „înconjurată de un grup de bărbați” care ar fi atins-o fără voia ei. Câțiva ofițeri i-au venit în ajutor, dar nu au reușit să-i rețină pe indivizi. O anchetă în acest caz este în desfășurare, conform LBC .

O colegă a fost agresată sexual de numeroși bărbați în timpul carnavalului. Gândurile mele se îndreaptă către ea” a declarat șeful Federației Polițiștilor Metropolitane, Ken Marsh, pentru LBC.

Suntem la curent cu două incidente în care ofițeri de sex feminin au fost agresate sexual”, a transmis Poliția Metropolitană.

Recunoaștem impactul pe care îl pot avea astfel de infracțiuni și le vom oferi ambilor ofițeri sprijinul de care au nevoie. Niciun ofițer nu a fost rănit fizic” a adăugat sursa citată.

Aproximativ 74 de ofițeri ai Poliției Metropolitane au fost, de asemenea, agresați în cadrul carnavalului de la Notting Hill, care a revenit la Londra, după o pauză de trei ani.

Potrivit lui Mach, în cele două zile de petrecere, polițiștii au confiscat zeci de cuțite și au intervenit pentru a opri 2-300 de scandaluri, șapte persoane fiind înjunghiate. Într-unul dintre cazuri atacul fiind fatal.

Takayo Nembhard (poreclit TKorStretch), un muzician în vârstă de 21 de ani, a murit după ce a fost înjunghiat luni seara, în Ladbroke Grove.

Procurorii continuă ancheta în acest caz. Bărbatul venise tocmai din Bristol pentru a se bucura de evenimentul anual la care au participat milioane de oameni.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...