Un rus supărat că soţia lui donează banii familiei la biserică a incendiat locaşul de cult

Un rus supărat că soţia lui donează banii familiei la biserică a incendiat locaşul de cult

Focul a cuprins rapid acoperişul din lemn şi pereţii clădirii şi, cel mai probabil, biserica ar fi ars până la temelii până la sosirea pompierilor, dacă enoriaşii nu ar fi stins singuri focul. Însă pagubele au fost mari şi mai multe buletine de ştiri locale au arătat imagini cu mulţi localnici care au izbucnit în lacrimi când au văzut cum arată biserica după incendiu, potrivit Digi24.

În primă fază, s-a crezut că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit, pentru că instalaţia electrică era veche.

Cu toate acestea, poliţia a găsit în câteva zile adevăratul vinovat: un localnic de 36 de ani, care a decis să se răzbune pe biserică după ce s-a certat cu soţia.

Se presupune că bărbatul s-a certat cu soţia lui pentru că aceasta muncea la biserică mai mult decât acasă şi, mai mult, dona o mare parte din banii familiei la biserică. Aşa că, într-o dimineaţă, a pus o canistră cu benzină în portbagajul maşinii, s-a dus la biserică, a stropit pereţii cu combustibil şi, după ce s-a asigurat că nu era nimeni înăuntru, a dat foc.

Bărbatul s-a înfuriat pentru că el munceşte 7 zile pe săptămână, în timp ce soţia lui lucrează fără bani la biserică, iar, în plus, toţi banii pe care el îi aducea acasă ajungeau la biserică.

Bărbatul nu a negat nicio secundă că el este autorul incendierii şi chiar a povestit fără nicio reţinere de unde a pornit totul. Apoi, chiar a cerut să fie reţinut pentru fapta sa, dar judecătorul a decis că poate rămâne în libertate până la pronunţarea sentinţei, având în vedere că nu are antecedente penale şi are patru copii de întreţinut.

Din fericire, deşi incendiul a provocat pagube serioase la exteriorul bisericii, interiorul a fost în mare parte salvat.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina