Un sondaj „strict secret” al Kremlinului/Rușii sunt întrebați dacă sunt pregătiți „să piardă Crimeea”

Un sondaj „strict secret” al Kremlinului/Rușii sunt întrebați dacă sunt pregătiți „să piardă Crimeea”

Autoritățile ruse efectuează un sondaj secret pentru a tatona opinia publică cu privire la posibila pierdere a controlului asupra Crimeii ocupate, potrivit Centrului Național de Rezistență din Crimeea.

„Organizațiile de stat rusești care urmăresc opinia publică din Federația Rusă au primit sarcina urgentă de a efectua un sondaj privind revenirea Crimeii sub control ucrainean."

Una dintre întrebările cheie ale sondajului este: "Sunt rușii pregătiți să lupte cu Ucraina dacă pierd controlul asupra Crimeii?".

Sondajul se desfășoară în contextul exploziei de pe podul din Crimeea. În raportul Centrului Național de Rezistență se menționează că acest eveniment și recentele realizări ale Forțelor Armate ale Ucrainei au subminat iluzia păcii și a stabilității în peninsulă.

Moscova este îngrijorată de rezistența din Crimeea și de nemulțumirea populației locale față de mobilizare.

Rezultatele sondajului ar trebui să fie gata la mijlocul lunii octombrie. Nu se știe dacă autoritățile vor îndrăzni să le facă publice.

Participanți la trafic au publicat marți o înregistrare video care arată pagubele suferite de porțiunea de cale ferată a Podului Crimeii în urma exploziei.

Șine topite, infrastructură avariată și resturi de vagoane pot fi văzute în videoclip.

În prezent, ocupanții încearcă să stabilească o trecere cu feribotul peste strâmtoarea Kerci. Potrivit datelor, peste 760 de mașini și 4.300 de persoane au traversat până acum podul.

Aproximativ 1.000 de mașini așteaptă să traverseze, atât din partea Crimeii ocupate, cât și din partea Rusiei.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”