Un volum esențial din dosarul lui Victor Micula a dispărut. Tribunalul Bihor a demarat o anchetă, dar nu a anunțat autoritățile

Un volum esențial din dosarul lui Victor Micula a dispărut. Tribunalul Bihor a demarat o anchetă, dar nu a anunțat autoritățile

Tribunalul Bihor susține că a demarat o anchetă administrativă după ce un volum esențial al dosarului în care Victor Micula și mai mulți polițiști sunt judecați a dispărut din arhivă, transmite presshub.ro. După finalizarea acesteia, va stabili dacă va fi anunțată poliția de acest incident.

Instanța a făcut o cronologie a evenimentului și a ajuns la concluzia că procesul trebuie să continue, după ce a fost atașată la dosar o copie oficială a volumului, motiv pentru avocații inculpaților să ceară un nou termen pentru a studia copia.

Deși au trecut mai bine de două luni de la constatarea dispariției volumului, conducerea Tribunalului Bihor nu-și explică cum s-a întâmplat acest lucru și continuă să caute în arhivă, fără a anunța autoritățile.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Zvonuri proaspete de la PNL și PSD...

2 Informații certe

3 Cum îl definește Sebastian Lăzăroiu pe „interlopul PNL”

4 Jigodia e nevaccinată! / Avocatul nu i-a dat voie să intre în sala de judecată

5 Doctor în științe medicale: Fără antibiotice și cortizon în doze maxime, pacienții din ATI mor