Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Una de la Ghiță TV, UDĂ de ADMIRAȚIE față de „Programul” PSD: „Nu am văzut ceva mai serios”

Americanii le-au dat la gioale vechiturilor! Au dat cu barda și n-au luat în seamă intoxicările tembeliziunilor! Și nici pe cele emanate de presa mainstream. Care, acum, în România, o să înceapă să urle că se scufundă planeta, că România va rămâne pe drumuri. Oameni buni, nu-i ascultați, nu-i mai credeți: vă mint! Uite de ce. Marți seară, când America fierbea, la Ghiță TV se desfășura o emisiune-omagiu. Dedicata condamnatului Liviu Dragnea! Presedintele PSD prezenta „programul de guvernare” al partidului, iar prezentatoarea emisiunii, udă de admirație, aproape că ofta cuvintele scurse din gură.
 
Dragnea mințea, promițând cresteri uriase de salarii si pensii, cifre pe care apoi le nota pe o foaie uriasa de hartie, fiind intrerupt deseori de remarci entuziaste ale prezentatoarei emisiunii, Ionela Năstase.

Condamnatul a promis ca, daca PSD castiga alegerile, salariul net al unui medic rezident grad 1 va pleca de la 1.200 euro, in conditiile in care se va aproba un impozit zero pe venitul tuturor medicilor. Un medic primar gradul 5 ar urma sa primeasca 3.600 euro, net.

„Cresterile sunt uriase, domnule Dragnea”, ofta Ionela Năstase.

Pentru personalul medical Dragnea a vorbit de dublarea salariilor, dupa care a promis un TVA zero la vanzarea de locuinte si credite cu dobanda 100% subventionata de stat si 80 % garantie de stat pentru tineri.

La pensiile sub 2.000 de lei Dragnea a promis anularea impozitului pe venit, iar pentru pensiile de peste 2.000 lei impozitul ar urma sa fie redus de la 16% la 10%.

„Va marturisesc ca am citit programul de guvernare al PSD pagina cu pagina si nu am mai vazut ceva mai serios”, a marturisit înfierbântată Ionela Năstase.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 BRRR! Au intervenit AMERICANII! Filmul contracronometru al salvării Sorinei și abuzul de pe aeroport. Amănunt…

2 RoMAFIA Discuție despre o ȘPAGĂ de 500.000 de euro în biroul lui Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor

3 HOPA! Radu Tudor, Antena 3, o acuză pe Dăncilă de TRĂDARE în favoarea Rusiei! „Vă dați seama cine conduce Româ…

4 Document Grindeanu, cu consiliera în Insulele Azore!

5 SURSE Ponta negociază cu Dăncilă nominalizarea Dacianei Sârbu pentru postul de comisar european. Adică nevastă…

recomandări

Te ia DNA: ISU

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Iată cum te poți cățăra pe turnul Eiffel