Una de la Ghiță TV, UDĂ de ADMIRAȚIE față de „Programul” PSD: „Nu am văzut ceva mai serios”

Americanii le-au dat la gioale vechiturilor! Au dat cu barda și n-au luat în seamă intoxicările tembeliziunilor! Și nici pe cele emanate de presa mainstream. Care, acum, în România, o să înceapă să urle că se scufundă planeta, că România va rămâne pe drumuri. Oameni buni, nu-i ascultați, nu-i mai credeți: vă mint! Uite de ce. Marți seară, când America fierbea, la Ghiță TV se desfășura o emisiune-omagiu. Dedicata condamnatului Liviu Dragnea! Presedintele PSD prezenta „programul de guvernare” al partidului, iar prezentatoarea emisiunii, udă de admirație, aproape că ofta cuvintele scurse din gură.
 
Dragnea mințea, promițând cresteri uriase de salarii si pensii, cifre pe care apoi le nota pe o foaie uriasa de hartie, fiind intrerupt deseori de remarci entuziaste ale prezentatoarei emisiunii, Ionela Năstase.

Condamnatul a promis ca, daca PSD castiga alegerile, salariul net al unui medic rezident grad 1 va pleca de la 1.200 euro, in conditiile in care se va aproba un impozit zero pe venitul tuturor medicilor. Un medic primar gradul 5 ar urma sa primeasca 3.600 euro, net.

„Cresterile sunt uriase, domnule Dragnea”, ofta Ionela Năstase.

Pentru personalul medical Dragnea a vorbit de dublarea salariilor, dupa care a promis un TVA zero la vanzarea de locuinte si credite cu dobanda 100% subventionata de stat si 80 % garantie de stat pentru tineri.

La pensiile sub 2.000 de lei Dragnea a promis anularea impozitului pe venit, iar pentru pensiile de peste 2.000 lei impozitul ar urma sa fie redus de la 16% la 10%.

„Va marturisesc ca am citit programul de guvernare al PSD pagina cu pagina si nu am mai vazut ceva mai serios”, a marturisit înfierbântată Ionela Năstase.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Se conturează posibilitatea scoaterii PSD în afara legii! Urmează noi dezvăluiri! PSD a acționat ca un grup in…

2 Informație / Dragnea va fi propus pentru reținere într-un nou dosar! Posibil și țiitoarea, dar și alți câțiva co…

3 ULTIMA ORĂ Standard&Poor’s reconfirmă ratingul României la BBB- / A-3 / Lovitură grea pentru Ciuma Roșie, care cân…

4 Asta pare servită de servicii / Un consilier al vicelui ASF, vărul lui Dragnea, a fost fotografiat și înregistra…

5 VIDEO „Mă piș pe legitimația ta” / Reacţia vulgară a unui „profesor universitar“ atunci când este rugat să poart…

recomandări

Te ia DNA: MIHAI LAURENTIU ALFRED

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Trailerul de la noul film Războiul Stelelor s-a lansat și e aici