Una de la Ghiță TV, UDĂ de ADMIRAȚIE față de „Programul” PSD: „Nu am văzut ceva mai serios”

Americanii le-au dat la gioale vechiturilor! Au dat cu barda și n-au luat în seamă intoxicările tembeliziunilor! Și nici pe cele emanate de presa mainstream. Care, acum, în România, o să înceapă să urle că se scufundă planeta, că România va rămâne pe drumuri. Oameni buni, nu-i ascultați, nu-i mai credeți: vă mint! Uite de ce. Marți seară, când America fierbea, la Ghiță TV se desfășura o emisiune-omagiu. Dedicata condamnatului Liviu Dragnea! Presedintele PSD prezenta „programul de guvernare” al partidului, iar prezentatoarea emisiunii, udă de admirație, aproape că ofta cuvintele scurse din gură.
 
Dragnea mințea, promițând cresteri uriase de salarii si pensii, cifre pe care apoi le nota pe o foaie uriasa de hartie, fiind intrerupt deseori de remarci entuziaste ale prezentatoarei emisiunii, Ionela Năstase.

Condamnatul a promis ca, daca PSD castiga alegerile, salariul net al unui medic rezident grad 1 va pleca de la 1.200 euro, in conditiile in care se va aproba un impozit zero pe venitul tuturor medicilor. Un medic primar gradul 5 ar urma sa primeasca 3.600 euro, net.

„Cresterile sunt uriase, domnule Dragnea”, ofta Ionela Năstase.

Pentru personalul medical Dragnea a vorbit de dublarea salariilor, dupa care a promis un TVA zero la vanzarea de locuinte si credite cu dobanda 100% subventionata de stat si 80 % garantie de stat pentru tineri.

La pensiile sub 2.000 de lei Dragnea a promis anularea impozitului pe venit, iar pentru pensiile de peste 2.000 lei impozitul ar urma sa fie redus de la 16% la 10%.

„Va marturisesc ca am citit programul de guvernare al PSD pagina cu pagina si nu am mai vazut ceva mai serios”, a marturisit înfierbântată Ionela Năstase.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / Între 2016 și 2019, Dragnea a primit cel puțin 10 milioane de euro, la sacoșă, de la un constructor

2 Vela, dezvăluiri incredibile: Am găsit sute de televizoare cu o mie de euro bucata la Jandarmerie, 4 mașini Tu…

3 Mafia Albă / Georgeta Bumbac, fina baronului PSD Felix Stroe, membră în CA-urile a 3 companii de stat și conside…

4 Iluzie optică?

5 Ziarul de Iasi / Primarul unei comune a făcut sex cu două minore, în birou. Fetele erau victime ale unei rețele…

recomandări

Te ia DNA: Damian Dan

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cele mai înduioșătoare poze cu animăluțe pe care le-ai văzut