Unchiul lui Sebastian, băiatul ucis în accidentul din 2 Mai : Ne dorim să se facă dreptate. Asta ne dorim | VIDEO

Unchiul lui Sebastian, băiatul ucis în accidentul din 2 Mai : Ne dorim să se facă dreptate. Asta ne dorim | VIDEO

Unchiul lui Sebastian, băiatul ucis în accidentul din 2 Mai , a declarat că își dorește să se facă dreptate și că nu își doresc niciun fel de contact cu familia șoferului ce a provocat accidentul. Unchiul și tatăl lui Sebastian, băiatul ucis în accidentul din 2 Mai , au fost astăzi la sediul IPJ Ilfov pentru a preda o înregistrare 34 de minute cu filmul accidentului.

Mihai Drăgan, unchiul băiatului ucis în accidentul din 2 Mai -FOTO Antonia Ispas

Familia lui Sebastian așteaptă să vadă care vor fi măsurile luate de instituțiile statului și să aibă niște concluzii finale cât mai repede. De asemenea, unchiul băiatului, Mihai Drăgan a spus că încă se consultă cu privire la daunele morale și că acestea sunt ultima lor grijă, potrivit declarațiilor pe care le-a dat la ieșirea din sediul IPJ Ilfov, difuzate de Antena3.

Mihai Drăgan a delarat că : "Eu aștept concluziile finale ale Corpului de Control al ministrului de Interne. Sunt convins că lucrurile nu vor rămâne așa, pentru că nu au cum să rămână așa. Bineînțeles, vreau să lăsăm organele de cercetare să-și facă treaba. Dreptatea o să o vedem la sfârșit, la condamnare.(….)Nu poţi avea o închidere sufletească a acestui caz fără să se facă dreptate.”

Rudele băiatului au fost astăzi convocate la sediul IPJ Ilfov pentru a preda înregistrarea, care a fost făcută publică. Tatăl băiatului a găsit înregistrarea pe o cameră GoPro, în borseta lui Sebastian, după înmormântare și a anunțat poliția. Familiei i-au fost predate bunurile de către Poliția din Constanța și nu știau dacă aceasta a fost verificată înainte, după cum a declarat Mihai Drăgan.

Unchiul băiatului mort în accidentul din 2 Mai provocat de Vlad Pascu este revoltat de modul în care s-au desfășurat lucrurile : „Ce mă revoltă cel mai mult e moartea nepotului meu (...) Asta ne revoltă și modul în care s-a întâmplat toată tragedia asta îngrozitoare.”. Mihai Drăgan spune că așteaptă concluziile finale ale corpului de control al Ministrului de Interne și că e convins că lucrurile nu vor rămâne așa.

Șoferul care a intrat cu mașina într-un grup de tineri, în localitatea 2 Mai, și a ucis doi dintre ei, era drogat și a fugit de la locul accidentului. Vlad Pascu fusese anterior oprit de Poliție și eliberat fără a fi testat drugtest, deși asupra lui fuseseră găsite droguri, potrivit Digi24.ro.

Mai mulți șefi ai Poliției din Constanța , Mangalia și Vama Veche au fost eliberați din funcție în urma modului în care a fost gestionată tragedia. Trei polițiști vor fi anchetați de procurori, potrivit Mediafax.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat