Unde își petrec nopțile cei doi îndrăgostiți, Sorana Cîrstea și fiul lui Ion Țiriac

Unde își petrec nopțile cei doi îndrăgostiți, Sorana Cîrstea și fiul lui Ion Țiriac

Sorana Cîrstea (locul 39 WTA) și-a încheiat sezonul competițional și se bucură de o vacanță exotică alături de iubitul Ion Alexandru Țiriac, fiul miliardarului cu același nume, scrie ziare.com .

Sorana Cîrstea a avut un an nici prea bun, nici prea rău, dar a decis să nu mai joace la niciun turneu până în luna ianuarie, simținând că are nevoie de opauză.

Ea a plecat în vacanță și a ales o destinație mai puțin obișnuită pentru vedete. Sorana își reîncarcă bateriile în Nepal, postând la finalul săptămânii trecute o fotografie de la poalele munților Himalaya, unde în zare se vede și vârful Everest, cel mai înalt din lume.

La rândul său, iubitul tenismenei, Ion Țiriac Jr., a oferit o imagine imporesionantă cu locul de campare în care cei doi îndrăgostiți își petrec nopțile.

Locul de campare

Sorana Cîrstea și fiul lui Ion Țiriac s-au urcat în Himalaya. Unde își petrec nopțile cei doi îndrăgostiți FOTO


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”