Unei botoșănence de 18 ani i-a rămas capacul spray-lui în vagin

Unei botoșănence de 18 ani i-a rămas capacul spray-lui în vagin

O tânără de 18 ani din Botoșani și-a introdus un spray în vagin, iar capacul a rămas înăuntru. Inițial, medicii au crezut că este vorba despre o tumoră, pentru că fata nu le-a spus ce s-a întâmplat.

O tânără de 18 ani şi-a introdus un spray deodorant în vagin. Spray-ul avea un dispozitiv de plastic cu arc iar acesta a rămas blocat înăuntru.

Fata s-a speriat și nu a spus nimănui ce s-a întâmplat, însă a început să aibă dureri insuportabile, așa că a mers la Spitalul Județean de Urgență din Botoșani însă nici acolo nu le-a spus medicilor adevărul.

Medicii botoşăneni au fost nevoiţi să o opereze de urgenţă, altfel fiindu-i scoasă bucata mobilă a deodorantului care se infectase şi se formase un chist în jurul ei.

„Pacienta a fost examinată imagistic, fiind iniţial suspectată o tumoră în zona vaginală. La examen s-a confirmat prezenţa unei formaţiuni pseudotumorale. În realitate era vorba despre un corp străin, în jurul căruia s-a format un granulom. A fost programată pentru operaţie, fiind ulterior înlăturat obiectul străin, care cauza o stare de infecție ce se putea agrava foarte mult”, a precizat un asistent din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă pentru BZI.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...