Unic în lume: Cum au fost prezentaţi doi dintre ultimii antrenori ai FCSB-ului

Unic în lume: Cum au fost prezentaţi doi dintre ultimii antrenori ai FCSB-ului

Un alt episod care demonstrează că, la FCSB, antrenorul e un personaj secundar, în umbra patronului e chiar ce s-a întâmplat, marţi dimineaţă, la aşa-zisa prezentare a lui Nicolae Dică.

După cum a remarcat jurnalistul Daniel Nazare (ProSport), de la această acţiune a lipsit chiar antrenorul! La întâlnirea cu presă a fost prezent doar Gigi Becali! „Bună dimineaţa celor care n-au văzut în viaţa lor o prezentare de antrenor fără antrenorul prezent la conferinţa de presă. #bravogigi“, a scris Nazare pe pagina sa de Facebook.

Iar această situaţie penibilă nu e o premieră, la FCSB! Anul trecut, în momentul venirii sale la echipă, Dinu Todoran nici n-a vrut să aibă o conferinţă de prezentare, ştiind că, oricum, nu va putea spune mare lucru.

„Todoran n-a vrut să fie prezentat. A zis: «Nu vreau să am de-a face cu presa, nu vreau să vorbesc nimic». De ce? Pentru că voi spuneţi că face Becali, drege Becali“, a povestit latifundiarul, la vremea respectivă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”