UNPR și PSD vor încheia o alianță electorală pentru susținerea candidaților comuni pentru sectoarele 1, 2, 6 și PMB

UNPR și PSD vor încheia o alianță electorală pentru susținerea candidaților comuni pentru sectoarele 1, 2, 6 și PMB

Președintele interimar al UNPR, Neculai Onțanu, a avut o serie de consultări cu liderul PSD, Liviu Dragnea, în urma discuțiilor purtate cei doi stabilind ca formațiunile politice pe care le conduc să încheie o alianță electorală privind susținerea de candidați comuni pentru sectoarele 1, 2 și 6, precum și pentru Primăria Generală a Capitalei.

Potrivit unui comunicat UNPR transmis vineri AGERPRES, pentru sectoarele 1 și 6 Uniunea și social-democrații vor susține împreună candidații propuși de PSD pentru funcțiile de primari și pe cei propuși de progresiști pentru cele de viceprimari.

În ceea ce privește sectorul 2 al Capitalei, s-a decis susținerea în comun a reprezentantului UNPR, Neculai Onțanu, actualul primar.

''Pentru toate cele trei sectoare, UNPR și PSD vor avea liste comune de candidați pentru funcțiile de consilieri. UNPR va susține candidatul propus de PSD, Gabriela Firea, pentru funcția de primar general al municipiului București, urmând ca Uniunii să-i revină un post de viceprimar al Capitalei, cu susținerea PSD. Pentru funcțiile de consilieri generali cele două partide au decis să candideze separat'', se mai arată în comunicatul citat.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro