Unul dintre CEI MAI IUBIŢI actori A AJUNS în România! Fotografia care CONFIRMĂ totul!

Unul dintre CEI MAI IUBIŢI actori A AJUNS în România! Fotografia care CONFIRMĂ totul!

Actorul american Johnny Depp a ajuns în România, joi seară, alături de membrii trupei din care face parte, The Hollywood Vampires, rockerul Alice Cooper şi chitaristul trupei Aerosmith, Joe Perry.

Johnny Depp a ajuns în România, unde va susţine un concert pe 6 iunie

Cele trei staruri au ajuns în România cu un avion privat, iar la coborâre au afişat zâmbete largi, părând încântaţi să calce pe pământ românesc.

Membrii trupei The Hollywood Vampires au postat pe o reţea de socializare o fotografie în care îşi anunţau fanii de sosirea lor în România.

The Hollywood Vampires, super-grupul care a făcut senzaţie la Premiile Grammy 2016, format din actorul Johnny Depp, rockerul Alice Cooper şi chitaristul trupei Aerosmith, Joe Perry, va cânta, în premieră pentru România, pe 6 iunie, la pavilionul Romexpo din Bucureşti.

Actorul american a avut o săptămână dramatică. Despărţirea de Amber Heard a generat scandal în presă, după acuzaţiile de violenţă domestică ale actriţei. Pe de altă parte, mama lui Johnny Depp a murit pe 20 mai. Dar actorul pare să-şi continue cariera de succes.

Johnny Depp a avut concert cu Hollywood Vampires pe 27 mai, duminică a cântat la Frankfurt, iar pe 6 iunie va concerta în România, unde va urca pe scenă alături de Alice Cooper şi Joe Perry.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale