UPDATE Adolescentul decedat în accidentul de lângă Aiud, preşedintele Consiliului Elevilor de la colegiul militar din Alba Iulia

UPDATE Adolescentul decedat în accidentul de lângă Aiud, preşedintele Consiliului Elevilor de la colegiul militar din Alba Iulia

12:39 Adolescentul decedat într-un accident produs în noaptea de vineri spre sâmbătă între Ciumbrud şi Aiud era elev fruntaş în clasa a X-a la Colegiul Naţional Militar "Mihai Viteazul" Alba Iulia, unitate de învăţământ unde deţinea funcţia de preşedinte al Consiliului Elevilor.

"Dumnezeu să-l ierte şi să-l primească în Oastea străjerilor cereşti", au transmis reprezentanţii unităţii printr-un comunicat de presă, în care şi-au exprimat, de asemenea, regretul pentru "greaua pierdere a unui elev foarte bun, serios şi responsabil".

"... era preşedinte al Consiliului elevilor colegiului, fiind implicat şi devotat atribuţiilor acestei funcţii. Se bucura de admiraţia şi respectul tuturor elevilor, fiind un bun coleg şi adevărat camarad", au transmis reprezentanţii liceului militar.

Un adolescent în vârstă de 16 ani a murit, iar tatăl său a fost rănit într-un accident produs pe DJ 107E între Ciumbrud şi Aiud, după ce şoferul maşinii în care se aflau nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, vehiculul răsturnându-se pe o ţeavă de gaz.

Şeful Serviciului Cabinet din cadrul IPJ Alba, comisar şef Cristian Mărginean, a precizat, sâmbătă, că accidentul a fost provocat de neadaptarea vitezei pe un sector de drum umed, în curbă la stânga. În autoturism se aflau doi bărbaţi şi un adolescent, acesta din urmă pasager pe scaunul din dreapta faţă. Decesul băiatului a fost declarat la faţa locului, în pofida manevrelor de resuscitare, iar tatăl său, de 39 de ani, pasager, de asemenea, în maşină, a fost rănit, fiind internat la spitalul din Aiud, a menţionat Mărginean.

La faţa locului au acţionat forţe ale Detaşamentului Aiud, cu două autospeciale şi o ambulanţă SMURD, precum şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Alba.

* ORA 11:59 Alba: Un adolescent decedat şi tatăl său rănit,într-un accident soldat şi cu o avarie la magistrala de gaz, cu 4 localităţi afectate

Un adolescent în vârstă de 16 ani a murit, iar tatăl său a fost rănit într-un accident produs, în noaptea de vineri spre sâmbătă, între Ciumbrud şi Aiud, după ce şoferul maşinii în care se aflau nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, vehiculul răsturnându-se pe o ţeavă de gaz.

În urma avarierii magistralei, locuitorii din patru sate, Ciumbrud, Leorinţ, Sâncrai şi Rădeşti, au rămas fără gaz, estimându-se că defecţiunea va fi remediată în cursul după-amiezei de sâmbătă.

Şeful Serviciului Cabinet din cadrul IPJ Alba, comisar şef Cristian Mărginean, a precizat că accidentul a fost provocat de neadaptarea vitezei la condiţiile de drum. În autoturism se aflau doi bărbaţi şi un adolescent. Acesta din urmă, în vârstă de 16 ani, a murit, iar tatăl său, de 39 de ani, pasager, de asemenea, în maşină, a fost rănit, fiind internat la spitalul din Aiud, a menţionat Mărginean.

La faţa locului au acţionat forţe ale Detaşamentului Aiud, cu două autospeciale şi o ambulanţă SMURD, precum şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Alba.

Potrivit unor surse, adolescentul decedat în accident era elev la Colegiul Naţional Militar "Mihai Viteazul" din Alba Iulia. AGERPRES / (AS - autor: Marinela Brumar, editor: Marius Frăţilă, editor online: Ada Vîlceanu)

* UPDATE-ul este realizat în baza ştirilor AGERPRES, orele indicate reprezentând momentul difuzării ştirilor pe fluxul agenţiei.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante