UPDATE Argeș: Autoturism căzut în râu; o femeie a fost găsită moartă

UPDATE Argeș: Autoturism căzut în râu; o femeie a fost găsită moartă

O femeie a fost găsită moartă într-un autoturism care a căzut în râul Argeș, duminică seara, în împrejurări care încă nu au fost stabilite.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, o persoană a sunat la 112 și a anunțat că o mașină a căzut în canalul de fugă, în aval de hidrocentrala din localitatea Zigoneni. La locul incidentului au intervenit o autospecială de pompieri cu o barcă, un echipaj de descarcerare, o autospecială SMURD și o ambulanță.

Conform aceleiași surse, autoturismul a fost scos din râu după ce a fost redus nivelul apei, în interior fiind găsită o femeie în vârstă de 42 de ani. Paramedicii au efectuat manevre de resuscitare, dar fără rezultat, în cele din urmă fiind declarat decesul.

Polițiștii au început o anchetă pentru a stabili împrejurările în care autoturismul a căzut în apă.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale