UPDATE Brăila: Femeia lovită de un copac în stațiunea Lacu Sărat a decedat

UPDATE Brăila: Femeia lovită de un copac în stațiunea Lacu Sărat a decedat

Femeia lovită marți seară de un copac doborât de vânt în stațiunea Lacu Sărat din Brăila a decedat, potrivit informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, lt. col. Ștefan Stoian.

Femeia urma să fie transferată la Spitalul Județean de Urgență Galați, dar starea acesteia s-a agravat și marți noapte a decedat.

Soțul femeii decedate, care se afla în aceeași mașină în momentul în care copacul a căzut peste autoturism, a suferit și el mai multe traumatisme, dar starea lui este stabilă și se află internat la Spitalul Județean de Urgență Brăila.

ORA 22.57 Brăila: Peste 500 de copaci doborâți de vânt, 44 de localități fără curent și zeci de autoturisme și acoperișuri avariate

Peste 500 de copaci au fost doborâți de vânt, 44 de localități au rămas fără curent electric și zeci de autoturisme și acoperișuri au fost avariate în urma furtunii puternice care s-a abătut asupra Brăilei marți seară, potrivit informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, lt. col. Ștefan Stoian.

'Au căzut 501 copaci, din care 69 în municipiu și 432 în județ. În acest moment există 44 de localități fără curent electric. Avem 21 autoturisme avariate, dar numărul lor este în creștere și 20 acoperișuri avariate în tot județul', a declarat lt. col. Stoian.

Femeia de 51 de ani care a fost lovită de un copac doborât de vânt, în timp ce se afla în mașină în stațiunea Lacu Sărat și care se află internată în comă cu politraumatisme la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență Brăila va fi transferată la Spitalul Județean de Urgență Galați.

Soțul femeii rănite grav, care se afla în aceeași mașină, a suferit și el mai multe traumatisme și se află internat la Spitalul Județean de Urgență Brăila iar o altă femeie rănită ușor în urma furtunii se află internată în aceeași unitate spitalicească.

ORA 20.53 Brăila: Patru persoane rănite și peste o sută de copaci doborâți în urma furtunii

Patru persoane au fost rănite, peste o sută de copaci au fost doborâți și zeci de mașini au fost avariate în urma furtunii puternice care s-a abătut asupra Brăilei marți seara, potrivit informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, lt. col. Ștefan Stoian.

'O femeie a fost lovită de un copac doborât de vânt în stațiunea Lacu Sărat și a fost internată cu politraumatisme la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență Brăila, unde se află în comă. Soțul acesteia se află internat și el în spital, conștient, în stare stabilă. O altă femeie se află internată cu escoriații, este conștientă, la UPU, iar un alt bărbat a fost rănit, dar nu a necesitat internarea', a declarat lt. col. Stoian.

Peste o sută de copaci au fost rupți de vânt în județul Brăila, din care jumătate în municipiul reședință de județ, iar un acoperiș a fost smuls de vânt pe bulevardul Dorobanților, unul din cele mai circulate din municipiu, și a căzut peste mașinile aflate în mers pe șosea, avariindu-le.

AGERPRES/(A — autor: Ecaterina Ignat, editor: Karina Olteanu, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa