UPDATE Brașov: Bărbatul atacat de urs are traheea fisurată și va fi operat

UPDATE Brașov: Bărbatul atacat de urs are traheea fisurată și va fi operat

UPDATE ORA 17.22 Bărbatul atacat de urs joi în municipiul Brașov are traheea fisurată și va fi operat, a confirmat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență, dr. Gabriela Chițea.

'După evaluarea bărbatului, medicii au confirmat că are traheea fisurată. A fost intubat și va intra în sala de operație. Vom vedea care va fi starea de sănătate după operație", a precizat sursa citată.

UPDATE ORA 16.34 Bărbatul atacat de urs nu este în stare foarte gravă; va rămâne câteva zile internat în spital

Bărbatul atacat joi de urs pe o stradă din municipiul Brașov va mai rămâne internat câteva zile la Spitalul Clinic Județean de Urgență pentru tratament, rana suferită în zona gâtului fiind destul de gravă, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al SCJU Brașov, dr. Gabriela Chițea.

"Bărbatul se află în evaluare. Este posibil să aibă traheea fisurată, deocamdată nu se știe cu exactitate acest lucru. A suferit multiple răni, dar cea mai gravă este în zona gâtului. Nu a pierdut mult sânge pentru că nu i-au fost afectate vasele mari de sânge", a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Brașov.

Potrivit sursei citate, bărbatul a avut noroc și nu este într-o stare gravă, însă necesită să fie internat pentru tratament o durată de câteva zile.

"Nu este într-o stare gravă. Va mai rămâne internat câteva zile la secția chirurgie plastică sub tratament", a mai spus dr. Gabriela Chițea.

Un bărbat a fost atacat joi după amiază de un urs pe strada Calcarului din cartierul brașovean Răcădău, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ISU Brașov, cpt Ciprian Sfreja. Un echipaj SMURD s-a deplasat la fața locului pentru a-i acorda primul ajutor.

ORA 15.41 Bărbat atacat de urs pe o stradă din municipiul Brașov

Un bărbat a fost atacat joi după amiază de un urs pe strada Calcarului din cartierul brașovean Răcădău, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ISU Brașov, cpt Ciprian Sfreja.

Un echipaj SMURD s-a deplasat la fața locului pentru a-i acorda primul ajutor.

Potrivit primelor informații disponibile, bărbatul, având vârsta în jur de 60 de ani, a suferit răni multiple, printre care o rană mai gravă la nivelului gâtului, leziuni și plăgi la nivelul capului, membrelor, toracelui.

Bărbatul a fost stabilizat și transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență.

Acesta este al treilea atac al urșilor înregistrat în ultimele două luni, după ce alte două persoane au fost atacate în zona Bunloc, de lângă municipiul Săcele.

AGERPRES / (AS — autor: Jana Pintili, editori: Marius Frățilă, Mihai Simionescu, editor online: Anda Badea)

* UPDATE-ul este realizat în baza știrilor AGERPRES, orele indicate reprezentând data difuzării știrilor pe fluxul agenției.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Guvernul elimină haosul liberalizării pieței energiei / Consumatorii vor putea primi reduceri de preț…

2 Ioan Stoica, patronul Caritas, a fost evacuat în plină iarnă și doarme sub cerul liber. Ajuns la 76 de ani, tr…

3 Guvernul pune piciorul în prag și vine cu proiecte pentru eliminarea haosului produs de ANRE / Până la ce dată v…

4 15 medici şi asistente, condamnaţi după ce au eliberat 1.000 de adeverinţe false / Patroana clinicii, 8 ani şi 4…

5 Ăsta pute a Secu de îți mută nasul / Cine este Gheorghe Dimitrescu, personajul urmărit penal alături de Dragnea