UPDATE Buzău: Numărul persoanelor decedate în urma accidentului de pe DN10 a crescut la patru

UPDATE Buzău: Numărul persoanelor decedate în urma accidentului de pe DN10 a crescut la patru

ORA 17.09 Patru persoane au decedat, iar una a fost grav rănită în urma unui accident rutier care a avut loc, miercuri, pe DN 10 Buzău-Brașov pe raza localității buzoiene Viperești, în afara celor două persoane care au murit imediat după impact mai decedând și alte două care fuseseră transportate la spital. 'Alături de cele două persoane decedate, două femei în vârstă de 65 și, respectiv 82 de ani, din automobilul care a intrat pe contrasens, la puțin timp după producerea accidentului au mai decedat la spital șoferul automobilului, un bărbat în vârstă de 71 de ani și soția acestuia, de 77 de ani, toți din orașul Nehoiu', a declarat, pentru AGERPRES, inspectorul Amalia Vlădescu de la biroul de presă al IPJ Buzău.

ORA 16.35 Buzău: Două persoane decedate și trei rănite într-un accident rutier pe DN 10

Două persoane au decedat, iar alte trei au fost rănite în urma unui accident rutier care a avut loc, miercuri, pe DN 10 Buzău-Brașov, pe raza localității buzoiene Viperești, autorul accidentului fiind un conducător auto în vârstă de 71 de ani.

'Din primele cercetări a reieșit că șoferul automobilului care circula spre Brașov, un bărbat în vârstă de 71 de ani din Nehoiu, a intrat pe contrasens și s-a lovit frontal de dubița condusă de un șofer în vârstă de 18 ani din Țintești', a declarat pentru AGERPRES inspectorul Amalia Vlădescu de la Biroul de presă al IPJ Buzău.

Sursa citată a mai precizat că cele două persoane decedate, două femei în vârstă de 65 și, respectiv 82 de ani, provin din automobilul care a intrat pe contrasens, șoferul acestei mașini fiind rănit.

Din primele cercetări efectuate de poliție reiese că a fost vorba de o coliziune frontală a două autovehicule.

'Două autovehicule au fost implicate, un automobil care circula spre Brașov a intrat în coliziune frontală cu o dubiță de marfă, din accident a rezultat decesul a două persoane și rănirea altor trei persoane', a declarat pentru AGERPRES inspectorul Amalia Vlădescu de la Biroul de presă al IPJ Buzău.

Potrivit sursei citate, două din cele trei persoane rănite sunt în stare gravă și au fost transportate la Spitalul județean de Urgență Buzău.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina