UPDATE Carmen Dan despre prezența la DNA: Am fost audiată în calitate de martor

UPDATE Carmen Dan despre prezența la DNA: Am fost audiată în calitate de martor

Ministrul de Interne, Carmen Dan, s-a prezentat luni la Direcția Națională Anticorupție, unde a fost audiată, în calitate de martor, în dosarul în care se fac cercetări privind OUG 13/2017 de modificare a Codurilor penale.

"Am fost audiată în calitate de martor, am dat toate datele acolo. (...) O să facă DNA comunicări prin Biroul de presă", a spus Carmen Dan, la ieșirea din sediul DNA.

Ministrul de Interne a fost audiată la DNA aproximativ o oră și jumătate.

Săptămâna trecută, s-au prezentat la DNA și secretarul general al Guvernului, Mihai Busuioc , și ministrul pentru Relația cu Parlamentul, Grațiela Gavrilescu , ei fiind audiați de procurori în dosarul privind Ordonanța 13.

Anterior, au fost audiați la DNA, în același dosar, procurorii Oana Schmidt-Hăineală și Constantin Sima , foști secretari de stat în Ministerul Justiției.

La începutul lunii februarie, DNA confirma faptul că s-a înregistrat o sesizare depusă de mai multe persoane fizice cu privire la posibile fapte în legătură cu modalitatea de adoptare a unor acte normative și că se efectuează acte procedurale.

Ministerul Justiției preciza că a primit o solicitare din partea DNA de a transmite, în original, toate înscrisurile care au legătură cu elaborarea și emiterea ordonanței de urgență privind modificarea Codurilor penale, precum și cu proiectul de lege referitor la grațiere.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…