UPDATE Câteva sute de persoane protestează în Piaţa Victoriei; au venit în marş de la Piaţa Universităţii

UPDATE Câteva sute de persoane protestează în Piaţa Victoriei; au venit în marş de la Piaţa Universităţii

Câteva sute de persoane au plecat în marş, luni, spre Piaţa Victoriei din Capitală, după ce iniţial s-au adunat în Piaţa Universităţii pentru a protesta împotriva măsurilor impuse de autorităţi în contextul pandemiei de COVID-19.

Participanţii au fost flancaţi de jandarmi pe tot traseul, ocupând prima bandă de circulaţie pe traseul: bulevardul Gheorghe Magheru - Lascăr Catargiu - Piaţa Victoriei.

Protestatarii au scandat "Jos Guvernul!", "Libertate!", "Jos masca!", "Fără botniţă, au fluturat steaguri tricolore şi au suflat în vuvuzele.

ORA 18.19 Câteva zeci de persoane protestează în Piaţa Universităţii împotriva măsurilor impuse de autorităţi

Câteva zeci de persoane s-au strâns, luni, în Piaţa Universităţii din Capitală pentru a protesta împotriva măsurilor impuse de autorităţi în contextul COVID-19.

Printre cei prezenţi în zona fântânii din Piaţa Universităţii se află şi copreşedinele Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR) George Simion, care, alături de alte persoane, desfăşoară un banner pe care este scris mesajul "Libertate".

Protestatarii strigă lozinci precum: "Jos Guvernul!", "Libertate!", "Jos masca!".

De asemenea, aceştia flutură steaguri tricolore şi suflă în vuvuzele.

Marea majoritate a participanţilor poartă mască de protecţie.

Alianţa pentru Unirea Românilor a anunţat luni că se alătură protestelor anti-restricţii în întreaga ţară, urmând să participe la acţiunile ce vor avea loc în faţa prefecturilor din toată ţara şi în Piaţa Universităţii din Capitală. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”