UPDATE Circulaţia între staţiile de metrou Politehnica şi Preciziei a fost reluată în condiţii normale

UPDATE Circulaţia între staţiile de metrou Politehnica şi Preciziei a fost reluată în condiţii normale

UPDATE ORA 16.28 Circulaţia garniturilor între staţiile de metrou Politehnica şi Preciziei a fost reluată în condiţii normale, după ce a fost înregistrată o tentativă de suicid, au anunţat reprezentanţii Metrorex.

Reluarea circulaţiei a avut loc la ora 16:10.

Potrivit Metrorex, circulaţia trenurilor de metrou a fost reorganizată pe Magistrala 3 de metrou şi s-a circulat în sistem pendulă joi după-amiaza între staţiile Politehnica şi Preciziei, în urma unei tentative de suicid.

"Metrorex informează că, astăzi, 26.11.2020, începând cu ora 14:47, circulaţia trenurilor de metrou este reorganizată pe Magistrala 3 de metrou: se circulă în sistem pendulă între staţiile Politehnica şi Preciziei în urma unei tentative de suicid. Urmează ca ancheta de cercetare să stabilească condiţiile în care s-a produs evenimentul", a precizat compania.

ORA 16.14 Tentativă de suicid la metrou; circulaţie în sistem pendulă între staţiile Politehnica şi Preciziei

Circulaţia trenurilor de metrou este reorganizată pe Magistrala 3 de metrou şi se circulă în sistem pendulă între staţiile Politehnica şi Preciziei, în urma unei tentative de suicid, a anunţat joi Metrorex.

"Metrorex informează că, astăzi, 26.11.2020, începând cu ora 14:47, circulaţia trenurilor de metrou este reorganizată, pe Magistrala 3 de metrou: se circulă în sistem pendulă între staţiile Politehnica şi Preciziei în urma unei tentative de suicid. Urmează ca ancheta de cercetare să stabilească condiţiile în care s-a produs evenimentul", spun reprezentanţii companiei.

Metrorex precizează că va comunica reluarea circulaţiei trenurilor de metrou în condiţii normale. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?