UPDATE Dâmboviţa: Două persoane au murit în urma accidentului de la Tărtăşeşti

UPDATE Dâmboviţa: Două persoane au murit în urma accidentului de la Tărtăşeşti

Două persoane au murit în accidentul produs, luni seara, pe DN 7 în Tărtăşeşti, informează IPJ Dâmboviţa.

Conform sursei citate, este vorba despre un bărbat de 79 de ani şi o femeie de 72 de ani, ambii pasageri într-o maşină. Cele două persoane au fost găsite încarcerate şi inconştiente de salvatorii ajunşi la faţa locului.

Alte patru persoane, toate aflate în a doua maşină implicată în accident, un adult de 34 de ani şi trei copii, au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

ORA 17.41 Dâmboviţa: Şapte răniţi, printre care şi patru copii, într-un accident pe DN7, la Tărtăşeşti

Şapte persoane au fost rănite luni seară într-un accident produs pe DN7 în localitatea Tărtăşeşti, a anunţat ISU Dâmboviţa.

Potrivit sursei citate, două persoane sunt inconştiente şi se încearcă resuscitarea lor iar un adult şi patru copii primesc îngrijiri medicale la faţa locului.

În accident au fost implicate două autoturisme.

"La locul accidentului au fost identificate două persoane încarcerate în unul dintre autoturisme şi imediat s-au început operaţiunile de descarcerare. În al doilea autoturism au fost identificate cinci persoane, patru copii şi un adult, care sunt asistate medical de echipajele SAJ. Cele două persoane au fost scoase de pompieri din autoturism în stare de inconştienţă şi au fost începute manevrele de resuscitare", precizează ISU Dâmboviţa.

La faţa locului acţionează echipaje de pompieri de la Detaşamentul Titu cu o autospecială de descarcerare, de la Garda Răcari cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, un echipaj SMURD şi trei echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Dâmboviţa. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...