UPDATE Fane Macarena este căutat după ce și-a decapitat prietenul cu drujba

UPDATE Fane Macarena este căutat după ce și-a decapitat prietenul cu drujba

Poliția din Dolj este în alertă după ce un tânăr cu probleme psihice și-a omorât prietenul cu o drujbă. Crima a avut loc în ajunul Crăciunului, în comuna Călărași, iar criminalul nu a fost prins.

  • UPDATE 19.48 IJP Dolj anunță că bărbatul a fost prins : ”În continuarea activitătilor privind căutarea tânarului de 25 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de omor calificat, în urmă cu câteva minute, acesta a fost găsit de echipele de căutare formate din polițiști și jandarmi din cadrul IJJ Dolj, pe un câmp din extravilanul comunei Călărași. Acesta va fi condus la sediul poliției, pentru cercetări”.

Principalul suspect este S. Ștefăniță Marcel și este cunoscut drept Fane Macarena, scrie presa locală. Potrivit sursei citate, bărbatul are un grad de înapoiere psihică, posibil periculos.

Victima avea 57 de ani.

Acesta a dispărut după comiterea faptei, fiind căutat în zona dintre Bechet-Dăbuleni-Damian-Ostroveni. Cei care pot oferi informații despre bărbat sunt rugați să anunțe urgent poliția sau să apeleze 112.

Polițiștii doljeni împreună cu jandarmii și autoritățile locale sunt pe teren în căutarea criminalului, potrivit jurnaldecraiova.ro.


Citește și:

populare
astăzi

1 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

2 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

3 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

4 VIDEO Voi ați văzut ce se întâmplă cu mașinile electrice în Germania?

5 „Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?”