UPDATE Fotbal: Confuzie în jurul unui eventual deces al lui Mino Raiola

UPDATE Fotbal: Confuzie în jurul unui eventual deces al lui Mino Raiola

Mai mulţi apropiaţi ai lui Mino Raiola, unul dintre cei mai celebri agenţi de jucători din lumea fotbalului, au dezminţit decesul acestuia, care fusese anunţat joi de presa italiană, inclusiv La Gazzetta dello Sport, scrie site-ul eurosport.fr

Alberto Zangrillo, şeful spitalului San Raffaele din Milano, unde este internat Raiola, a declarat că acesta luptă pentru viaţa sa. Raiola, în vârstă de 54 de ani, a fost internat în luna ianuarie şi de atunci nu a mai părăsit spitalul.

"Sunt indignat de telefoanele unor pseudo-ziarişti care fac speculaţii în legătură cu viaţa unui om care luptă", a a afirmat Zangrillo pentru agenţia ANSA, potrivit site-ului TuttoMercatoWeb.

Italo-olandezul, care ar fi urmat să fie unul dintre marii animatori ai viitoarei perioade de transferuri, fusese internat în luna ianuarie pentru o intervenţie medicală.

Presa italiană anunţase atunci că a fost vorba de o operaţie de urgenţă, însă purtătorul de cuvânt al lui Raiola a indicat că acesta a fost "supus unor controale medicale de rutină care au necesitat anestezie". Cotidianul german Bild a scris câteva zile mai târziu că Raiola a fost internat la terapie intensivă din cauza unei boli pulmonare.

Crescut în Ţările de Jos, unde familia sa a emigrat în anii 1960 din regiunea Campania pentru a deschide o pizzerie, Carmine Raiola a intrat rapid în lumea fotbalului.

După ce a început să lucreze la centrul de juniori al clubului Haarlem, a fost agentul unor jucători olandezi, pentru a deveni unul dintre cei mai puternici şi carismatici impresari din lume. Printre fotbaliştii reprezentaţi de el sunt vedete ca Zlatan Ibrahimovic, Erling Haaland, Gianluigi Donnarumma, Paul Pogba, Marco Verratti şi Matthijs de Ligt.
AGERPRES (AS/autor: Mircea Lazaroniu; editor: Mihai Ţenea, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Surprinzătorul nume ales de Polonia pentru avioanele lor F-35 / Imagini în premieră din SUA cu primul F-35 polonez, aproape finalizat

2 Anumiți „grei” din intelligence beneficiază de o protecție specială, care îi face imuni?

3 Încă o dovadă a „corectitudinii” occidentale... Ți se face scârbă când citești așa ceva...

4 Interesante amănunte / Într-o veche mină din Bihor zace cheia care poate salva Europa din dependența de China

5 Degringoladă la Rapid / Săpunaru, monument de nesimțire. „Ori te lași, ori îl dai afară”