UPDATE Franța: O persoană arestată după ce un automobil a percutat un vehicul al jandarmeriei în centrul Parisului

UPDATE Franța: O persoană arestată după ce un automobil a percutat un vehicul al jandarmeriei în centrul Parisului

O persoană a fost arestată, luni după-amiază, după ce un automobil a percutat luni după-amiază un vehicul al jandarmeriei franceze pe bulevardul Champs Elysees din centrul Parisului, transmit AFP, DPA și Reuters.

Incidentul, care nu s-a soldat cu răniți, a avut loc în apropiere de teatrul Marigny, nu departe de Palatul Elysee, unde luni seară președintele Emmanuel Macron îl va primi pe regele Abdullah al Iordaniei.

Potrivit AFP, automobilul a explodat în momentul în care a lovit vehiculul jandarmeriei. Asupra șoferului a fost găsită o armă, iar pista unui act intenționat este privilegiată de anchetatori.
Conform postului France Info, șoferul automobilului implicat în incident a fost prins și plasat în arest, a indicat jandarmeria franceză, care a precizat că nu a fost tras niciun foc de armă. Segmentul bulevardului Champs Elysees din dreptul teatrului Marigny și stația de metrou Champs-Elysées Clémenceau au fost închise de forțele de ordine, din motive de securitate.

Într-un mesaj pe Twitter, poliția a sfătuit publicul să evite zona incidentului. Intervenția poliției a avut loc după ce mai multe persoane au anunțat pe rețelele de socializare online că o mașină a luat foc pe bulevardul Champs Elysees.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Zvonuri...

2 Urlă Orban că i-au luat „dușmanii” partidul? Nu, știe că dosarele de la DNA ale Camarilei vor ieși pe piață cu…

3 Așa o fi?

4 Un nou cal troian al Rusiei? / Dezvăluiri despre cel care ar putea produce marele șoc în Europa câștigând președ…

5 Așa e! Aceste două cocini ar trebui închise! Iar imbecilii care i-au intoxicat pe români detestați public