UPDATE Galați: Bărbatul care și-a ucis concubina cu lovituri de sabie, arestat pentru 30 de zile

UPDATE Galați: Bărbatul care și-a ucis concubina cu lovituri de sabie, arestat pentru 30 de zile

Bărbatul de 63 ani care și-a ucis concubina de 49 ani cu mai multe lovituri de sabie a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, a declarat sâmbătă seara, procurorul Oana Hâncu, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați.

Potrivit sursei citate, magistrații Tribunalului Galați au emis mandatul de arestare preventivă pentru 30 de zile, la cererea procurorilor de pe lângă Tribunalul Galați.

ORA 15.16 Galați: Femeie omorâtă cu lovituri de sabie

O femeie de 49 ani din comuna gălățeană Matca a fost ucisă, vineri seara, de concubinul ei, de 63 ani, cu mai multe lovituri date cu o sabie artizanală.

Potrivit procurorului Oana Hâncu, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați, între cei doi existau conflicte mai vechi, iar după comiterea faptei bărbatul și—a recunoscut fapta. Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore pentru omor.

Vecinii spun că între cei doi izbucneau deseori certuri, mai ales după ce femeia, casnică, consuma alcool. Așa s-a întâmplat și vineri seara, când bărbatul, inginer agronom, și-a pierdut cumpătul, a luat o sabie artizanală cu care tăia lujerii de porumb și i-a aplicat concubinei mai multe lovituri. Țipetele au fost auzite de vecini, care au sunat la 112.

"Din nefericire, medicii de pe ambulanță nu au putut face nimic în afară de a constata decesul", a declarat directorul Ambulanței Galați, Mihai Polinschi.

Cei doi au împreună un copil de șase ani, care în seara crimei se afla la niște vecini.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Mi-a ajuns, nu se va mai repeta aventura” / Cea mai săracă țară din UE, prezentată lumii întregi de un celebru vlogger

2 Foarte interesante amănunte...

3 Cine este bătrâna putred de bogată din rețeaua grupării Coldea-Dumbravă. A semnat un contract de consultanță cu avocatul Trăilă

4 VIDEO Cum arată acum prima și singura autostradă construită de chinezi în România

5 Un jurnalist spaniol le sugerează românilor și slovacilor „blatul perfect”