UPDATE Galați: Bărbatul care și-a ucis concubina cu lovituri de sabie, arestat pentru 30 de zile

UPDATE Galați: Bărbatul care și-a ucis concubina cu lovituri de sabie, arestat pentru 30 de zile

Bărbatul de 63 ani care și-a ucis concubina de 49 ani cu mai multe lovituri de sabie a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, a declarat sâmbătă seara, procurorul Oana Hâncu, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați.

Potrivit sursei citate, magistrații Tribunalului Galați au emis mandatul de arestare preventivă pentru 30 de zile, la cererea procurorilor de pe lângă Tribunalul Galați.

ORA 15.16 Galați: Femeie omorâtă cu lovituri de sabie

O femeie de 49 ani din comuna gălățeană Matca a fost ucisă, vineri seara, de concubinul ei, de 63 ani, cu mai multe lovituri date cu o sabie artizanală.

Potrivit procurorului Oana Hâncu, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați, între cei doi existau conflicte mai vechi, iar după comiterea faptei bărbatul și—a recunoscut fapta. Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore pentru omor.

Vecinii spun că între cei doi izbucneau deseori certuri, mai ales după ce femeia, casnică, consuma alcool. Așa s-a întâmplat și vineri seara, când bărbatul, inginer agronom, și-a pierdut cumpătul, a luat o sabie artizanală cu care tăia lujerii de porumb și i-a aplicat concubinei mai multe lovituri. Țipetele au fost auzite de vecini, care au sunat la 112.

"Din nefericire, medicii de pe ambulanță nu au putut face nimic în afară de a constata decesul", a declarat directorul Ambulanței Galați, Mihai Polinschi.

Cei doi au împreună un copil de șase ani, care în seara crimei se afla la niște vecini.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro