UPDATE MEN (centralizare ora 18,00): Cursurile vor fi suspendate miercuri în București și 14 județe

UPDATE MEN (centralizare ora 18,00): Cursurile vor fi suspendate miercuri în București și 14 județe

Cursurile vor fi suspendate în totalitate miercuri în municipiul București și în 14 județe, arată o nouă centralizare realizată de Ministerul Educației Naționale, valabilă pentru ora 18,00.

Potrivit deciziilor luate de autoritățile locale și de inspectoratele școlare județene, miercuri, cursurile școlare sunt suspendate integral în județele Teleorman, Giurgiu, Brașov, Buzău, Dâmbovița, Prahova, Tulcea, Vrancea, Ilfov, Constanța, Olt, Călărași, Ialomița, Argeș și în municipiul București.

Conform centralizării, în județul Iași rămân închise doar unitățile de învățământ din mediul rural.

În județul Galați se reiau cursurile în toate școlile, cu excepția celor din mediul rural și din orașele Tecuci, Târgu Bujor și Berești, în județul Dolj rămâne închisă o singură unitate de învățământ, iar în județul Timiș nu își vor desfășura activitatea patru școli, toate din mediul rural.

Pentru joi s-a confirmat decizia de prelungire a suspendării integrale a cursurilor în județele Buzău, Tulcea, Vrancea, Ilfov, Călărași, Constanța și în municipiul București, în timp ce vineri nu se vor ține cursuri în toate unitățile de învățământ din județele Buzău, Vrancea, Ilfov, Călărași, Constanța și București.

MEN precizează că datele vor fi actualizate în funcție de evoluția evenimentelor.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...