UPDATE Olt: Suspiciuni de omor în cazul adolescentului găsit mort la marginea comunei Brastavățu

UPDATE Olt: Suspiciuni de omor în cazul adolescentului găsit mort la marginea comunei Brastavățu

Cercetările în cazul adolescentului găsit marți decedat la marginea localității Brastavățu au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, în cauză existând suspiciuni de omor, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu.

Aceasta a precizat că marți, în cadrul anchetei privind moartea adolescentului din Brastavățu, o persoană a fost condusă la audieri la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

"În acest caz a fost declinată competența către Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt. Există suspiciuni de omor și o persoană a fost condusă la audieri", a spus Alexandra Dicu.

Pentru stabilirea cauzelor decesului este așteptat rezultatul necropsiei.

Marți dimineața, la marginea comunei Brastavățu, în apropierea unui drum județean a fost găsit corpul mutilat al unui adolescent, care a fost identificat ulterior drept un băiat de 14 ani din comună. Potrivit unor surse, adolescentul lipsea de acasă de luni, zi în care ar fi fost văzut de mai multe persoane din localitate.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesant /

2 VIDEO Se temeau că va fi raportată pentru „nuditate” sau „pornografie”, dar n-a fost așa...

3 Curtea de Apel Braşov încalcă omerta și aplică decizia Curţii de Justiţie a UE privind prescripţia şi condamnă un inculpat judecat pentru fapte comise…

4 „Are 10 clase terminate și câștigă 8.000 într-o lună proastă” / „Ce rost mai au toate facultățile?”

5 VIDEO „Are tot cartierul pe ea!” / Anamaria Prodan, umilită de Iulia Albu!