UPDATE Olt: Suspiciuni de omor în cazul adolescentului găsit mort la marginea comunei Brastavățu

UPDATE Olt: Suspiciuni de omor în cazul adolescentului găsit mort la marginea comunei Brastavățu

Cercetările în cazul adolescentului găsit marți decedat la marginea localității Brastavățu au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, în cauză existând suspiciuni de omor, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu.

Aceasta a precizat că marți, în cadrul anchetei privind moartea adolescentului din Brastavățu, o persoană a fost condusă la audieri la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

"În acest caz a fost declinată competența către Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt. Există suspiciuni de omor și o persoană a fost condusă la audieri", a spus Alexandra Dicu.

Pentru stabilirea cauzelor decesului este așteptat rezultatul necropsiei.

Marți dimineața, la marginea comunei Brastavățu, în apropierea unui drum județean a fost găsit corpul mutilat al unui adolescent, care a fost identificat ulterior drept un băiat de 14 ani din comună. Potrivit unor surse, adolescentul lipsea de acasă de luni, zi în care ar fi fost văzut de mai multe persoane din localitate.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...