UPDATE Percheziții DNA la Serviciul de Medicină Legală Arad (surse)

UPDATE Percheziții DNA la Serviciul de Medicină Legală Arad (surse)

Serviciul de Medicină Legală Arad este vizat, miercuri, de percheziții ale procurorilor DNA în dosarul în care se cercetează fapte comise în luna iunie, au declarat, pentru AGERPRES, surse judiciare.

Potrivit surselor citate, în dosar ar fi vorba de fapte de luare de mită pentru diminuarea rezultatelor la alcoolemie sub limita prevăzută de legislația rutieră pentru infracțiuni.

DNA: Patru percheziții în județul Arad; una — la sediul unei instituții publice

Procurorii anticorupție efectuează, miercuri, patru percheziții în județul Arad, dintre care una la sediul unei instituții publice, într-un dosar privind fapte comise în această lună, informează un comunicat de presă postat pe site-ul DNA.

"Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție — Serviciul Teritorial Timișoara efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție comise în cursul lunii iunie 2017. În cursul zilei de 21 iunie 2017, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 4 locații, situate în județul Arad, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice", precizează sursa citată.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Grupării de Jandarmi Mobilă "Glad Voievod" Timișoara.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Mafiotul albanez Fabio Dushku, care l-a amenințat pe Tzancă Uraganul, face legea în pușcăria din Grecia

2 „Aproape că mă devora și dorea un act sexual oral fără prezervativ” / Prostituatele românce din Elveția, în prag…

3 Așa o fi? / Scârbos personaj! Jegoase încrengături!

4 VIDEO Șoșoacă, în delir de vară: „Suntem singurul imperiu neînvins, imperiul belasgo-traco-geto-dac!“

5 EBA, în costum de baie de 600 de euro