UPDATE Poliția Capitalei: Dosar de cercetare penală la Parchetul General în cazul incidentului rutier înregistrat în zona Parlamentului

UPDATE Poliția Capitalei: Dosar de cercetare penală la Parchetul General în cazul incidentului rutier înregistrat în zona Parlamentului

Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală, care va fi înaintat Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, în urma incidentului petrecut, miercuri seară, în apropierea Palatului Parlamentului, în care au fost implicați doi pietoni și un conducător auto care ieșea din zona Parlamentului, informează Biroul de presă al Poliției Capitalei.

Câteva sute de oameni au protestat miercuri seara față de modificările aduse legilor Justiției. Două persoane au acuzat faptul că o mașină, care a ieșit din curtea Palatului Parlamentului, i-ar fi atins.

Cei trei — pietonii și conducătorul auto — au fost conduși la sediul Brigăzii Rutiere pentru audieri și pentru a se stabili situația de fapt și de drept, potrivit Poliției Capitalei.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria