UPDATE Poliția în alertă într-un oraș din vestul Germaniei după un incident armat

UPDATE Poliția în alertă într-un oraș din vestul Germaniei după un incident armat

Poliția este în stare de alertă în centrul orașului Dueren din vestul Germaniei după un incident armat, a anunțat o purtătoare de cuvânt a poliției, adăugând că forțele de ordine caută un suspect care se ascunde într-o clădire, posibil cu un ostatic, informează Reuters.

Germania este în stare de alertă ridicată după un val de atacuri în această vară, două dintre ele revendicate de gruparea teroristă Stat Islamic.

Anterior, canalul german de televiziune n-tv a anunțat că poliția a blocat drumurile care duc spre centrul orașului, unde s-a auzit cel puțin un foc de armă într-un salon de coafură.

Potrivit purtătoarei de cuvânt a poliției, nu era clar dacă cineva a fost rănit în incident după ce au fost trase mai multe focuri de armă.

"Au fost anunțate focuri de armă. Un bărbat suspect este într-o clădire în centrul orașului și el poate să fi luat un ostatic", a spus purtătoarea de cuvânt. "Nu avem niciun contact cu el și nu știm dacă are vreo revendicare", a adăugat ea.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro