UPDATE Prahova: Accident cu trei mașini, pe DN 1; șase persoane sunt evaluate medical

UPDATE Prahova: Accident cu trei mașini, pe DN 1; șase persoane sunt evaluate medical

Un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme a avut loc luni pe DN 1, în zona Posada, șase persoane fiind evaluate medical la fața locului, două dintre acestea fiind rănite mai grav.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, Raluca Brezeanu, un autoturism care se deplasa pe sensul de mers către București a pătruns pe contrasens, lovind două mașini care circulau regulamentar.

Două persoane au fost rănite mai grav în impact, alte patru care se aflau în autovehicule fiind evaluate medical la fața locului, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, Raluca Vasiloae.

Cele două persoane rănite grav au suferit politraumatisme, una dintre ele fiind scoasă de pompieri dintre fiarele mașinii, după ce a rămas încarcerată.

În total, trei victime vor fi duse la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, alte trei care au fost asistate la locul evenimentului refuzând transportul la spital, a spus Vasiloae.

Traficul în zonă este restricționat, fiind dirijat de polițiștii rutieri.

AGERPRES/ (AS—autor: Anamaria Toma, editori: Diana Dumitru, Antonia Niță, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…