UPDATE Prahova: Turistul care a căzut 40 de metri într-o prăpastie în Masivul Bucegi, recuperat de salvamontiști

UPDATE Prahova: Turistul care a căzut 40 de metri într-o prăpastie în Masivul Bucegi, recuperat de salvamontiști

Turistul care sâmbătă după-amiază, în timp ce se afla cu bicicleta pe munte, a căzut aproximativ 40 de metri într-o prăpastie în zona Vârfului Omu, a fost recuperat de salvamontiști și predat ambulanței care îl va duce la la spital.

Șeful Serviciului Salvamont Bușteni, Gheorghe Haiduc, a declarat pentru AGERPRES că tânărul de 20 de ani, care este din județul Argeș, se afla pe munte cu bicicleta, împreună cu alte două persoane, în momentul în care s-a dezechilibrat și a căzut aproximativ 40 de metri într-o prăpastie, în apropierea Vârfului Omu. Acesta a fost recuperat de salvamontiști și predat unei ambulanțe, a precizat Haiduc.

Potrivit Serviciului Județean de Ambulanță Prahova, bărbatul a suferit multiple traumatisme și contuzii la nivelul capului, coloanei și mâinilor. Victima va fi dusă la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

ORA 14.46 Prahova: Turist căzut într-o prăpastie în Masivul Bucegi

Un turist, care se afla cu bicicleta sâmbătă după-amiază în Masivul Bucegi, a căzut într-o prăpastie 40 de metri, salvamontiștii plecând pe munte pentru recuperarea lui.

Șeful Serviciului Salvamont Bușteni, Gheorghe Haiduc, a declarat că salvatorii montani au fost solicitați să intervină pentru recuperarea unui turist care a căzut cu bicicleta într-o prăpastie de 40 de metri, pe cerdacul Văii Cerbului, în apropriere de Vârful Omu.

Echipele de salvatori au plecat pe munte, intervenția urmând a fi una de durată, a precizat sursa citată.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Ăla din geam nu e Ciolacu? / Poza e făcută la Paris...

2 VIDEO Uite o fază cu Ciolacu... Observați că nimeni nu-l bagă în seamă? În filmare mai apar și Stănescu și Simonis...

3 De citit... Deși s-ar putea ca mintea să refuze să proceseze astfel de chestii

4 „S-a ridicat de pe scaun și i-a dat trei palme”

5 „Acum știți salariul fiicei Andreei Esca”