UPDATE Prahova: Turistul din Marea Britanie căutat de salvamontişti a fost găsit spânzurat

UPDATE Prahova: Turistul din Marea Britanie căutat de salvamontişti a fost găsit spânzurat

Turistul de 42 de ani din Marea Britanie, care a fost dat dispărut de familie, luni dimineaţă, după ce acesta nu a mai răspuns la telefon, a fost găsit decedat de către echipele de salvamontişti.


Potrivit datelor comunicate de Salvamont Buşteni, bărbatul a fost găsit spânzurat în pădurea dintre Buşteni şi Poiana Ţapului, unde a fost localizat telefonul acestuia.

Salvamontiştii serviciilor Buşteni şi Prahova au fost solicitaţi, luni seară, să intervină pentru căutarea unui cetăţean britanic în vârstă de 42 de ani care era plecat la munte de trei zile.

Familia acestuia nu a mai reuşit să ia legătura cu el, pentru că bărbatul nu a mai răspuns la telefon, rudele sale sesizând, luni dimineaţă, poliţia cu privire la dispariţia lui.

* ORA 0:52 Prahova: Un cetăţean britanic dat dispărut de familie este căutat de salvamontişti

Un cetăţean britanic în vârstă de 42 de ani, care a fost dat dispărut de familie, luni dimineaţă, după ce acesta nu a mai răspuns la telefon, este căutat de salvamontiştii serviciilor Buşteni şi Prahova.

Potrivit datelor comunicate, luni seară, de Salvamont Buşteni, bărbatul este plecat de trei zile la munte, dar nu a anunţat pe nimeni unde se duce, familia acestuia anunţându-i dispariţia în cursul dimineţii, după ce bărbatul nu a mai răspuns la telefon.

Ajutorul salvatorilor montani a fost solicitat luni seară, echipe ale serviciilor salvamont Buşteni şi Prahova plecând să îl caute pe cetăţeanul britanic în pădurea dintre Buşteni şi Poiana Ţapului, unde ar fi fost localizat telefonul acestuia. AGERPRES/ (AS- editor: Anamaria Constantin, editor online: Alexandru Cojocaru)

Sursa foto: (c) Salvamont Busteni /facebook

* UPDATE-ul este realizat în baza ştirilor AGERPRES, orele indicate reprezentând momentul difuzării ştirilor pe fluxul agenţiei.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...