UPDATE Protestatarii din Piaţa Victoriei au format drapelul naţional din cartoane colorate şi au intonat Imnul

UPDATE Protestatarii din Piaţa Victoriei au format drapelul naţional din cartoane colorate şi au intonat Imnul

Protestatarii au început să se retragă din Piaţa Victoriei, în jurul orei 20,00 se mai aflau în faţa sediului Guvernului puţin peste o sută de persoane.

Printre protestatarii din faţa sediului Guvernului s-a aflat şi fostul premier Dacian Cioloş, fondatorul Mişcării România Împreună. El a stat de vorbă cu cei prezenţi la protest şi s-a fotografiat cu aceştia. Principalul mesaj transmis celor prezenţi în Piaţa Victoriei de fostul premier a fost acela că, în afară de prezenţa la vot, este nevoie şi de o implicare a cât mai multor "oameni noi" în politică.



Protestul din faţa sediului Guvernului s-a desfăşurat fără incidente.

UPDATE ORA 19.34 Protestatarii din Piaţa Victoriei au format drapelul naţional din cartoane colorate şi au intonat Imnul

Protestatarii care au venit sâmbătă seară în Piaţa Victoriei au format, în jurul orei 19,00, un drapel din cartoane colorate în roşu, galben şi albastru, pe care le-au luminat cu ajutorul lanternelor de la telefoanele mobile.

Peste 1.500 de persoane s-au strâns în faţa sediului Guvernului, iar după ce au format drapelul au intonat Imnul Naţional.

Ei au strigat: "Demisia", "România, trezeşte-te!", "Justiţie, nu corupţie", "Afară comuniştii din ţară".

ORA 18.05 Câteva sute de persoane protestează în Piaţa Victoriei

Câteva sute de persoane s-au adunat, sâmbătă, începând cu ora 17,00, în Piaţa Victoriei, protestând împotriva Guvernului şi afişând pancarte cu mesajul "Uniţi".

Protestul se desfăşoară sub sloganul "La mulţi ani, România în Europa!", participanţii fluturând steagurile României şi Uniunii Europene.

Ei cer demisia Guvernului, scandând lozinci antiguvernamentale cu ajutorul portavocelor, iar unii dintre manifestanţi au vuvuzele, fluiere şi tobe.

"Centenar fără penali", "Justiţie, nu corupţie", "Iubirea de ţară în stradă se măsoară", "Ieşiţi din casă, dacă vă pasă", "Guvern de hoţi şi de mafioţi" sunt câteva dintre scandările celor prezenţi în faţa sediului Guvernului.

În Piaţa Victoriei se află şi reprezentanţi ai USR şi ai Mişcării România Împreună, care strâng semnături pentru campania "Oameni noi".

Ordinea publică este asigurată de reprezentanţi ai Jandarmeriei, până la această oră nu s-au înregistrat incidente iar traficul nu este restricţionat în zonă. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…